Premiera la Teatrul Municipal Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

La Teatrul Municipal Baia Mare va avea loc in acest weekend, prima premiera a sectiei Revista din aceasta stagiune. Astfel, duminica 28 mai, de la ora 19.00 va avea loc spectacolul ”Un vis cu mi-s Revista”, consultanta de specialitate pentru realizarea acestui spectacol fiind oferita de Papp Zoltan. Din distributie fac parte peste 25 de artisti angajati si colaboratori ai Teatrului Municipal care vor aduce pe scena momente memorabile, pline de umor, iar interpretarile live si numerele de dans  ale balerinilor vor fi deliciul serii.

Urmatoarea reprezentatie va avea loc marti 30 mai, ora 19.00.

Despre spectacol:

“Spectacolul s-a terminat. Scena este goala. Portarul plictisit isi incepe rondul de noapte. Printre costume si decoruri uitate i se nazare o idee. Luminile se aprind, teatrul prinde viata, iar vraja il impresoara. Si iata:

Actorul isi face aparitia. In jocul sau  pune accentul pe umor, in dialogul parodic cu personajele pe care le intruchipeaza, de la Romeo la Zugrav, de la Cioban la Mirele sugubat,  intr-o duplicitate brechtiana – de distantare, aratandu-ne cand si cand statutul lui de actor care are o simpatie nedisimulata fata de propriile personaje.

Dialoguri surprinzatoare, replici scurte, penetrante, ironii subtile. Scheciurile, semnate de    Mihai Maximilian, sunt valorificate teatral prin cameleonismul actorilor intr-un spectacol in care varieteul seduce  prin interpretarile inspirate ale solistilor vocali, prin valentele coregrafice ale corpului de balet (de la dansul contemporan la french cancan), care sunt exploatate cu meticulozitate intr-o compozitie expresiva, iar produsul artistic este unul incitant in ambianta de mare efect.

E o aventura revuistica in care singuratatea dispare, iar cavalcada rasului e nemuritoare.”

Ana Liliana Ilea

La premiera pretul unui bilet este 20 de lei, iar la urmatoarele reprezentatii 15 lei si 10 lei cu reducere. Informatii si rezervari bilete la tel. 0736 216 437.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *