Premiera in lumea politica: Un fost senator de Maramures a spus pas sistemului birocratic pentru a ajuta o gradinita din Baia Mare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Astazi, ex-senatorul Mihai Ciprian Rogojan a donat Gradinitei cu Program Prelungit nr. 10 din Baia Mare electronice folosite pe perioada mandatului sau de parlamentar (2012-2016), mai exact un laptop, o imprimanta, un telefon/fax si un PC.

Institutia prescolara numara cinci grupe cu program prelungit si trei cu program normal, din care doua sunt cu predare in limba germana, fiind frecventata de un numar de 153 prescolari.

,, Din pacate, sistemul birocratic din Romania a ramas unul greoi si complicat, regasindu-se in multe ramuri de activitate, inclusiv cea de ordin politic. De altfel, este unul din regretele mele ca nu am reusit sa schimb ceva in acest sens.

Dupa cum se stie, la final de mandat, parlamentarii trebuie sa predea obiectele de inventar de care s-au folosit pe parcursul celor patru ani. Insa in egala masura pot sa decida sa le doneze, asta, deoarece in contabilitate s-a realizat deja amortizarea investitiei, iar unele lucruri au fost preluate de la predecesori. Dar cum toata lumea fuge de batai de cap si se fereste de purtatul de la o usa la alta, e de inteles de ce senatorii si deputatii nu se inghesuie sa faca astfel de donatii care implica acel vesnic ,,nu se poate” drumuri si nervi.

Mai bine semnezi un proces-verbal, le predai si e mai simplu. O luna am tot purtat hartii intre Bucuresti si Baia Mare, dar nu m-am lasat pana nu am si dus la indeplinire ce mi-am propus. Cred ca e mai important sa fie oferite unei unitati de invatamant pentru a usura desfasurarea actului educational, si nu sa zaca intr-un sertar sau depozit, in fond, nefolosite. Vin din mediul educational, ba mai mult si din cel cultural, asa ca stiu exact doleantele specifice si mai ales neajunsurile logistice.

Ma bucur ca am putut contribui pozitiv si sper ca si alti politicieni sa opteze pentru acelasi gest. Le doresc succes in activitate tuturor cadrelor didactice, care au ramas principalele fauritoare de destine”, a precizat Mihai Ciprian Rogojan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2