Premiera – Maitreyi pe scena Teatrului din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O premiera deosebita va avea loc la Teatrul Municipal din Baia Mare, prima din acest an, este vorba despre Maitreyi, un spectacol de teatru-lectie dupa celebrul roman al lui Mircea Eliade. Premiera va avea loc duminica, 2 martie, de la ora 19:00.  

Actorii Diana Podareanu, Claudiu Pintican, Gabi Del Pupo, Ioan Costin si Adriana Covaci sunt cei care vor readuce la viata povestea de dragoste interzisa dintre Mircea si Maitreyi.

„Realizatorul spectacolului este un regizor special, este un om care a avut o bursa de un an la New Delhi, de 4-5 ani preda la Columbia University din New York si a avut ocazia sa o cunoasca pe fiica personajului din cartea lui Eliade, fiica lui Maitreyi. Este vorba de Adrian Roman, un foarte apropiat al lumii indiene” a declarat managerul Teatrului Municipal, Claudiu Pintican.

La premiera spectacolului va fi prezent pe scena coregraful de origine indiana Suhail Bhan, care a venit in Romania, la invitatia regizorului Adrian Roman, special pentru a coregrafia aceasta piesa de teatru, adaugandu-i astfel o nota de autenticitate. Astfel, in urmatoarele spectacole dansatorii prezenti pe scena vor fi Carla Waltner si George Pop.

Pretul unui bilet pentru premiera este de 30 de lei si 15 lei cu reducere, iar la urmatoarele reprezentatii biletele vor costa 20 de lei, respectiv 15 lei cu reducere.

Raluca ÖSZ

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2