Premiera-Sectia Papusi: ”Degetul poznas” de Matei Visniec, in regia Radu Dinulescu. Cei mici sunt invitati la spectacol

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sambata, 07 decembrie, de la ora 10.00, sectia de papusi a Teatrului Municipal are bucuria de a oferi copiilor un spectacol in premiera, ”Degetul poznas” de Matei Visniec, regia fiind semnata de Radu Dinulescu, cu Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea si Liliana Vos, in distributie.

Alina Diciuc, despre piesa: ”In lumea ei din vis, micuta Larisa se trezeste fara degetelul preferat. Nazdravanul e de negasit, determinand-o pe fetita sa plece intr-o calatorie, in cautarea acestuia. Prietenul ei cel mai bun, ursuletul de plus, o va insoti in aventura, ce o va purta in casa unui magician, in coliba unei vrajitoare si in gradina unui martian. Dar, ca in mai toate povestile, zana cea buna va fi cea care-i va indeplini dorinta: regasirea degetului poznas.”

Aici venim cu precizarea ca a doua reprezentatie a spectacolului este programata pentru sambata, 07 decembrie, de la ora 11.30. Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi, iar durata este de 40 minute, fara pauza.

Pretul biletelor la spectacolele teatrului sunt urmatoarele: 5 lei ( 10 lei premiera) la sectia Papusi , 15 lei pret intreg si 10 lei  pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Rezervari pentru Teatrul de Papusi se pot face la numarul de telefon 073027092.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *