Premiere de weekend: “Shazam!” si “Pet Sematary” aduc magie si teroare in cinematografele nord-americane

Reclame home 1
Reclame home 1

“Shazam!”, noul film din universul cinematografic DC Comics, de data aceasta plin de umor, porneste ca favorit pentru a urca pe primul loc in box office-ul american, in acest sfarsit de saptamana, unde va avea ca principal rival filmul horror, “Pet Sematary”, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

“Shazam!”, in regia lui David F. Sandberg (‘Lights Out’), prezinta povestea lui Billy Batson, un adolescent de 15 ani care dupa ce este vizitat de un vrajitor, pronunta cuvantul ‘AĄShazam!’ si devine la randul sau un adult cu superputeri, dar care isi mentine spiritul tanar. Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer si Mark Strong joaca in acest film care se asteapta sa aiba incasari in acest weekend de aproximativ 45 de milioane de dolari.

 

In “Pet Sematary”, de Kevin Kolsch si Dennis Widmyer, un cuplu si cei doi copii ai lor se muta intr-o zona rurala din Maine, insa foarte aproape de casa lor descopera ascuns intr-o padure un cimitir de animale cu puteri uimitoare si terifiante care pot inversa legile mortii si ale vietii. Jason Clarke, Amy Seimetz si John Lithgow conduc distributia acestei noi adaptari a romanului cu acelasi nume al lui Stephen King, publicat in 1983, si ecranizat deja in 1989 de realizatoarea Mary Lambert.

Se lanseaza pe ecrane in acest weekend si filmele “High Life” si “Teen Spirit”. “High Life”, de Claire Denis, este un film de science-fiction in care un grup de tineri condamnati pentru crime ingrozitoare pe Terra isi schimba pedepsele, alegand sa urce pe o nava spatiala intr-un un zbor fara intoarcere spre o gaura neagra.

Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin si Mia Goth interpreteaza personajele acestei povestiri.

“Teen Spirit”, de Max Minghella, este o drama despre Violet, o adolescenta timida care viseaza sa lase in spate viata dintr-o mica localitate in care s-a nascut pentru a deveni o vedeta a muzicii.
Elle Fanning, Agnieszka Grochowska, Archie Madekwe si Zlatko Buric sunt actorii care joaca in acest film.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole