Premiere de weekend: ”The Lego Movie 2” si ”What Men Want” inveselesc afisele cinematografelor americane

Reclame home 1
Reclame home 1


Filmul de animatie ”The Lego Movie 2: The Second Part” si comedia ”What Men Want” sunt principalele noutati din cinematografele americane, ale caror incasari au scazut cu 15 la suta, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a relatat vineri EFE, titreaza Agerpres.

In ”The Lego Movie 2”, care se asteapta sa inregistreze incasari de 50 de milioane de dolari in weekendul sau de debut, locuitorii din Bricksburg se confrunta cu o noua amenintare sub forma unei invazii venite din spatiu care distruge totul in calea sa. Pentru a o putea infrunta si invinge, protagonistii trebuie sa exploreze lumi noi si sa dea dovada de curaj si creativitate.

Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Tiffany Haddish si Stephanie Beatriz isi imprumuta vocile personajelor animate in versiunea originala a filmului.

Comedia ”What Men Want” este o noua versiune a clasicului film ”What Women Want” (2000), cu Mel Gibson in rolul principal. Taraji P. Henson si Tracy Morgan sunt protagonistii acestui film, in care personajul feminin are de data aceasta abilitatea de a putea citi in mintile barbatilor.

Se lanseaza in acest sfârsit de saptamâna pe ecrane si thriller-ul ”Cold Pursuit”, filmul horror ”The Prodigy” si drama ”Everybody Knows”, cu Javier Bardem si Penelope Cruz in rolurile principale.

In ”Cold Pursuit”, Liam Neeson continua sa demonstreze ca este un as al genului de actiune cu un nou film in care de data aceasta trebuie sa razbune uciderea fiului sau. Laura Dern si Emmy Rossum completeaza distributia acestei productii care este varianta americana a filmului norvegian, ”In Order of Disappearance”.

Filmul de groaza ”The Prodigy” prezinta povestea unei mame greu incercate, Sarah, care vede cum fiul ei incepe sa aiba un comportament ingrijorator si isi da seama ca un spirit malefic pune stapanire pe el. Taylor Schilling este actrita principala a acestui film.

Drama ”Everybody Knows”, regizat de iranianul Asghar Farhadi, prezinta intalnirea mai multor membri ai unei familii la o nunta in care atmosfera de sarbatoare capata accente tragice, când o fetita dispare si incep sa iasa la suprafata secrete sumbre ale trecutului. Ricardo Darín, Bárbara Lennie si Eduard Fernández completeaza distributia acestui film nominalizat la premiile Goya ale cinematografiei spaniole.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole