Premierele HBO pentru 2019: de la ultimul sezon al serialului “Game of Thrones”, la un nou sezon “True Detective”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Televiziunea cu plata HBO incepe anul 2019 cu noi episoade ale serialului aplaudat de critici ”True Detective”, lansarea productiilor ”Deadly Class” si ”Rosswell: New Mexico” si reintoarcerea mult asteptatului serial ”Game of Throne”, cu ultimele sale episoade, relateaza vineri EFE, titrata de Agerpres.

Dar, potrivit directorilor de programe ai HBO, Valentine Lorant si Miguel Salvat, anul 2019 vine nu doar cu cel de-al 8-lea si ultim sezon al serialului ”Game of Thrones”, ci si cu lansarea multor productii originale.

Astfel postul HBO revine cu noi episoade din miniseriile ”Big little lies”, ”Killing Eve”, ”Better things” sau ”Veep” si lanseaza totodata in premiera seriale noi, precum ”Watchmen”, ”What we do in the Shadows”, ”Grand Hotel”, ”Spanish princess”, ”Chernobyl”, ”Warrior” sau ”Gentleman Jack”.

Se prevede de asemenea lansarea, la inceputul anului viitor – fara data prevazuta – a filmului original HBO ”Brexit”, cu actorul Benedict Cumberbatch in rolul principal.

Pentru iubitorii comediei, la 17 ianuarie va fi lansat ”Deadly Class”, o adaptare a romanului cu acelasi nume, a carui actiune se desfasoara in anii 80. Este povestea unui adolescent care intra la o scoala privata pentru criminali de elita, unde se formeaza copiii proveniti din familiile mafiote.

Serialul, o adaptare pentru televiziune a fratilor Russo (”Captain America: Civil War”), ii are in distributie pe Benedict Wong in rolul Maestrului Lin, Benjamin Wadsworth (rolul Marcus), Lana Condor (Saya), Michel Duval (Chico), María Gabriela de Faría (Maria), Luke Tennie (Willie) si Liam James (Billy).

Unul din serialele cele mai asteptate ale anului este ”Success”, o productie proprie HBO Europa, cu un regizor laureat cu Oscar, Danis Tanovic, in fruntea productiei. Este vorba de primul serial original HBO din regiunea Adriatica, o drama in sase episoade a carei actiune se petrece in Zagrebul actual si care urmareste mai multe povestiri interconectate ale unor necunoscuti care vor trebui sa se reuneasca in urma unui eveniment dramatic.

Creat si scris de Marjan Alcevski, ”Success” a fost selectat ca proiect castigator la o convocare organizata de HBO pentru a descoperi noi talente intre scenaristii din regiune.

Revine pe micile ecrane si serialul creat de Nick Pizzolato ”True Detective”, cu cel de-al treilea sezon ce va fi lansat la 14 ianuarie si care prezinta povestea unei crime macabre comisa in oraselul Ozarks, din muntii de vest al SUA, care a devenit timp de trei decenii un mister si avand consecinte asupra a trei momente temporale diferite.

Actorul laureat cu Oscar Mahershala Ali joaca rolul principal, interpretandu-l pe Wayne Hays, un politist din statul Arkansas. Distributia este completata de Carmen Ejogo si Stephen Dorff.

Pe 16 ianuarie se lanseaza si ”Roswell: New Mexico”, o noua versiune a filmului cult de science-fiction, dar cu un nou scenariu. Protagonistul este un tanar provenit dintr-o familie de imigranti care sunt obligati sa se intoarca in orasul natal, Roswell. Ei descopera ca fiul lor a devenit politist, dar ascunde un trecut misterios si a capatat puteri supranaturale.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2