Premierul a cerut autoritatilor verificari la toate cluburile din Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pontaPremierul Victor Ponta a cerut, sambata, autoritatilor competente, ca in perioada urmatoare sa demareze o verificare „la maximum prevazut de lege” asupra conditiilor in care functioneaza cluburile de pe intreg teritoriul tarii.

„Sigur, intotdeauna este bine sa facem inainte lucrurile, dar cu atat mai mult in perioada imediat urmatoare tot ceea ce tine de o verificare la maximum prevazut de lege a indeplinirii tuturor conditiilor a localurilor de acest gen. Trebuie sa o facem ca sa evitam pe viitor asemenea tragedii. Dupa stabilirea responsabilitatilor penale, noi trebuie sa o luam din nou cu verificarea la fiecare loc in parte. Daca in Bucuresti este asa, imi inchipui ce o fi in tara in alte unde cu atat mai putin exista un control riguros”, a declarat prim-ministrul in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a decretat doliu national pentru trei zile pe intreg teritoriul Romaniei.

Ponta a cerut punctual ministrului de Interne Gabriel Oprea si secretarului de stat din cadrul MAI Raed Arafat sa prezinte saptamana viitoare un plan de verificare a tuturor localurilor si barurilor din tara de genul celui in care s-a produs tragedia.

„Vreau sa va rog pe domnul ministru si pe dumneavoastra sa veniti rapid saptamana viitoare cu un plan de verificare in toata tara. Eu cred ca nu e un caz izolat, cred ca sunt o multime de asemenea localuri, baruri pe care, daca le verificam… Știu ca Primaria le autorizeaza, dar eu vreau sa verificati dumneavoastra, ca, la nevoie, noi suntem cei care intervenim, nu Primaria. Și vreau sa veniti saptamana viitoare, ministerul de Interne, exact cu planul cu fiecare asemenea loc in care se intalnesc oameni si exista aceste situatii”, a declarat premierul.

Ponta a adaugat ca ‘este cumplit sa lasi copilul sa mearga seara intr-un club si dupa aceea te duci sa-l cauti la spital sau la morga’.

„Vreau doar sa spun: Dumnezeu sa-i odihneasca! si sa facem tot ce tine de noi ca sa le aratam respect victimelor si familiilor acestora”, a adaugat premierul.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. zoltan

    Insetea nemasurata de bani acest guvern corupt condus de Infractorul Ponta este dispus sa acorde autorizatii ori sa inchida ochii asupra oricaror nereguli numai „bani” sa vina,pe cat este posibil cat mai mult.Acum o sa aiba motivatia de a creste”comoisionul” pentru autiorizatiile viitoare sau la verificarile in curs,in rest totul va ramane pe fagasul obisnuit.

    Reply
  2. Ioan

    Populism. Trebuie sa moară oameni ca sa scăpam de corupție? Și fiți liniștiti localurile clientelei politice, unde sunt asociați sau patroni mascați politicieni și primari nu vor păți nimic, doar nu o sa fie amendați sau închiși. Sa fim serioși corb la corb…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole