Premierul belgian va oferi mii de inimi din ciocolata de Valentine’s Day

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Premierul belgian Elio di Rupo si lideri socialisti vor oferi de Valentine’s Day 100.000 de ciocolate in forma de inima la Bruxelles si in diverse localitati din sudul Belgiei, potrivit EFE citat de Agerpres.

De Valentine’s Day, militanti si reprezentanti ai Partidului Socialist vor iesi in strada vineri si pe tot parcursul acestui weekend pentru a le oferi cate o inima de ciocolata cetatenilor’, a explicat formatiunea politica intr-un comunicat. Potrivit acestuia, campania se bazeaza pe ‘solidaritate, o valoare majora pentru Partidul Socialist’.

Impreuna cu dulciurile, politicienii vor oferi o brosura intitulata ‘Protejati fiintele dragi’, care include numerele de telefon ale serviciilor de urgenta precum salvarea, pompierii si altele.

Pe langa Elio di Rupo, la aceasta actiune vor participa lideri socialisti precum presedintele partidului si primar al orasului Charleroi, Paul Magnette, si ministrul pentru afaceri sociale si sanatate Laurette Onkelinx.

Actiunea se va desfasura la Bruxelles si in alte orase din sudul tarii, printre care Liege, Charleroi, Mons, Arlon si Namur.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *