Premierul Ciolos, in vizita oficiala in Bavaria

Reclame home 1
Reclame home 1

dacian ciolosPremierul Dacian Ciolos efectueaza, duminica si luni, o vizita oficiala in Germania, la Munchen. Potrivit unui comunicat al Guvernului transmis duminica AGERPRES, deplasarea in Germania va avea un caracter in principal economic, prin discutiile pe care Dacian Ciolos le va avea cu autoritatile de land si reprezentanti ai unor puternice companii germane, atat din Bavaria, cat si din alte zone ale Germaniei.

Programul vizitei premierului Dacian Ciolos include intrevederi cu reprezentanti ai Comitetului estic al economiei germane (Ost Ausschuss), participarea la o masa rotunda pe tematica IT&C pentru prezentarea potentialului Romaniei si o deplasare la sediul BMW AG pentru discutii cu membri ai board-ului companiei.

De asemenea, Dacian Ciolos va avea o intrevedere cu Horst Seehofer, premierul landului Bavaria si cu Barbara Stamm, presedintele Parlamentului local.

Convorbirile cu cei doi oficiali se vor concentra pe relatiile bilaterale romano-germane, aflate in prezent la un nivel excelent, impulsionate de un dialog politic intens, dar si de o componenta economica substantiala: Germania este primul partener comercial al Romaniei si al treilea investitor strain in Romania.

In vizita de la Munchen, centru economic puternic al Germaniei, premierul Dacian Ciolos va prezenta oportunitatile pe care le ofera in prezent Romania pentru investitori, mai ales pentru dezvoltarea segmentului de cercetare si dezvoltare (R&D) si va milita pentru extinderea cooperarii economice bilaterale de ansamblu.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2