Premierul Ciucă declară că este optimist cu privire la aderarea României la spaţiul Schengen

Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, la sediul central al PNL, că este optimist în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen, el arătând că Guvernul român va continua să menţină dialogul cu fiecare dintre ţările care doresc să lămurească anumite aspecte”, informează AGERPRES.

„Noi am oferit deschidere şi disponibilitate pentru a putea să lămurim tot ceea ce este necesar, astfel încât şi cei care mai au anumite dubii să poată să le ridice şi să dea un vot deschis faţă de accederea României în spaţiul Schengen. În toate întâlnirile bilaterale pe care le-am avut cu omologii din UE sau cu staff tehnic al ţărilor din spaţiul Schengen am discutat toate aceste aspecte şi progresele făcute de ţara noastră, progrese care au fost demonstrate prin tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, prin tot ceea s-a întâmplat din februarie până acum, când ţara noastră a gestionat cât se poate de bine situaţia de la graniţa non-UE a României, şi nu este o graniţă mică, este o graniţă de aproximativ 2.500 kilometri. Cred că prin rezultatele care au fost comunicate în urma comisiilor de verificare tehnică putem să spunem că avem un optimism în tot ceea ce înseamnă acest demers final”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL.

Totodată, şeful Guvernului a arătat că autorităţile române vor menţine deschis dialogul „cu fiecare dintre ţările care doresc să lămurească anumite aspecte”.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole