Premierul Dacian Ciolos nu este interesat sa se inscrie in PNL sau USR

PNL

dacian-ciolosPremierul Dacian Ciolos a reiterat faptul ca isi asuma continuarea mandatului de la Palatul Victoria, alaturi de PNL si USR.

El transmite un mesaj clar celor de la PNL si sustine ca vrea sa fie premier, dar daca acest lucru se va concretiza, atunci Ciolos da de inteles ca nu este interesat sa se inscrie in vreunul dintre cele doua partide, PNL sau USR, anunta stiripesurse.

”PNL si USR mi-au propus sa ma sustina pentru functia de prim-ministru in cazul in care fac majoritate si eu sper ca asa va fi. Eu cred ca alt mod de a guverna se poate realiza prin proiectele incepute de noi si alaturi de aceste partide putem merge mai departe.

Imi asum in perioada urmatoare o conclucrare cu cele doua partide, in situatia in care vom face majoritate”, a spus Dacian Ciolos, la Adevarul Live.

Intrebat care este un succes al administratiei sale, Ciolos a spus ca reformele incepute  in Sanatate si Educatie pot fi trecute la capitolul reusite.

”Nu stiu daca pot sa spun un lucru de care sunt mandru, sunt mai multe. Am inceput sa punem degetul de rana in Sanatate, acolo unde in ultimii ani, din fals patriotism, am spus ca avem de toate, iar in situatii de criza am vazut ca avem probleme. Am inceput sa schimbam modul in care se face managementul in sanatate, se cresc salariile medicilor si a oamenilor din sistemul de sanatate, dar cu siguranta ca aici trebuie mers mai departe cu reformele”, a mai spus Ciolos.

Dacian Ciolos a explicat ca s-au inceput reformele in Educatie si a dat ca exemplu lupta impotriva plagiatelor, a scolilor doctorale, dar si lupta impotriva abandonului scolar, care la un nivel foarte ridicat.

La capitolul esecuri, Dacian Ciolos a trecut reforma in administratia publica. ”La acest capitol am inceput, dar nu am reusit sa mergem suficient de departe in reforma din administratia publica. Aici este nevoie de o majoritate politica clara.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1