Premierul Grindeanu invita UDMR sa fie partener in programul de dezvoltare a infrastructurii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis, sambata, reprezentantilor UDMR invitatia de a fi parteneri in programul de dezvoltare a infrastructurii si de adoptare in Parlament a proiectului care vizeaza cresterea veniturilor in domeniul public, informeaza AGERPRES.

Mesajul premierului a fost citit, in deschiderea Congresului UDMR care se desfasoara la Zalau, de catre Molnar Zsolt, consilier al prim-ministrului.

“Guvernul pe care il conduc, prin programul de guvernare, si-a asumat rolul de a dezvolta Romania si de a oferi tuturor cetatenilor un trai mai bun. In acest sens va invit sa ne fiti parteneri in acel amplu program de dezvoltare a infrastructurii, prin care vrem sa finantam modernizarea localitatilor din Romania. Totodata, ne-am asumat si un proiect de crestere a veniturilor in domeniul public si sunt convins ca prin acest demers vom putea imbunatati viata de zi cu zi a milioane de familii din Romania. Rog si aici sustinerea UDMR pentru a trece cat mai rapid acest proiect in Parlamentul Romaniei”, a transmis premierul.

In context, seful Executivului a spus ca asteapta propunerile reprezentantilor UDMR la toate nivelurile administratiei publice.

“Pentru continuarea dezvoltarii economice stim bine ca avem nevoie de o noua generatie de antreprenori si specialisti, de aceea Guvernul sustine tinerii fermieri si infiintarea de business-uri de catre tineri. Ma astept sa incurajati si tinerii de etnie maghiara sa aplice in numar cat mai mare la aceste programe. Va invit sa continuam dialogul si va rog sa ne prezentati propunerile dvs la toate nivelurile administratiei publice. Romania se afla intr-o perioada de dezvoltare care se va accelera si va invit sa fim parteneri in acest demers”, a subliniat Grindeanu.

Circa 800 de delegati si 200 de invitati, printre care reprezentanti ai partidelor politice din tara — inclusiv liderul PSD, Liviu Dragnea — si din strainatate, sunt prezenti sambata la cel de-al XIII-lea congres al Uniunii Democrate Maghiare din Romania, care se desfasoara la Zalau.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2