Premierul Nicolae Ciucă nu a confirmat semnarea contractului pentru noul terminal al Aeroportului „Maramureș”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi, 17 noiembrie, agitație mare la Aeroportul Internațional „Maramureș” din cauza sosirii în județ a premierului Nicolae Ciucă. Acesta a vorbit despre investițiile care se vor realiza la aeroportul din Tăuții Măgherăuș și cat de importante sunt aceste proiecte pentru dezvoltarea comunităților locale. A recunoscut că a promis celor din conducerea județului că va sosi și în Maramureș și azi s-a ținut de cuvant.

„Ce vreau eu să subliniez este că sunt aceste proiecte care sunt extrem de importante pentru maramureșeni, pentru dezvoltarea capacității aeroportului din Baia Mare. Este nevoie de infrastructură aeroportuară, de infrastructură rutieră, de infrastructură feroviară”, a arătat Ciucă.

„Suntem în licitație publică cu noul terminal pentru că am dorit să scurtcircuităm timpul cat mai mult pentru că nu avem foarte mult timp pentru a finaliza acest proiect”, a spus liderul administrației județene, Ionel Bogdan.

În cadrul conferinței de presă care a urmat, Premierul a vorbit și despre situația deșeurilor din județ, dar și despre problemele de mediu nerezolvate ale Maramureșului. Mai amintim doar că primarul condamnat de instanța de judecată la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare a intrat abuziv în conferința de presă susținută de premier și de președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan.

Vineri, 18 noiembrie, Ciucă va merge la Barajul Runcu, apoi va vizita calea ferată cu ecartament larg pentru transport feroviar cu Ucraina, deschisă săptămana trecută. Va urma o conferință de presă la Punctul de trecere a frontierei cu Ucraina din Sighetu Marmației. Tot maine Nicolae Ciucă va vizita Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței din Sighetu Marmației, după care va depune flori la Cimitirul Săracilor.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole