Premierul Orban, discuţii cu reprezentanţii industriei agroalimentare despre asigurarea continuităţii aprovizionării

PNL

Premierul Ludovic Orban a discutat, miercuri, cu reprezentanţii industriei agroalimentare despre măsurile necesare asigurării continuităţii aprovizionării pieţei şi despre modul în care Guvernul poate oferi sprijin acestui sector vital al economiei, informează AGERPRES.

“Premierul Ludovic Orban a avut, astăzi, consultări cu reprezentanţii industriei agroalimentare pe marginea soluţiilor necesare pentru remedierea problemelor cu care se confruntă acest domeniu în contextul crizei COVID-19. Timp de două ore şi jumătate, discuţiile s-au concentrat asupra măsurilor necesare pentru asigurarea continuităţii aprovizionării pieţei cu produse alimentare şi a modului în care Guvernul poate sprijini acest sector vital pentru economie”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

La consultări, din partea Guvernului au participat, alături de premier, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, precum şi consilierul prezidenţial Cosmin Marinescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1