Premierul Ponta: “Guvernul isi va asuma raspunderea pe regionalizare numai dupa un acord cu fortele politice”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Guvernul isi va asuma raspunderea pe proiectul privind regionalizarea si descentralizarea administrativa numai daca va exista acordul fortelor politice parlamentare, respectiv si al UDMR si PP-DD, a declarat duminica premierul Victor Ponta, transmite Agerpres.

“Numai daca exista un acord al tuturor fortelor politice (isi va asuma raspunderea, n.r.). Adica, daca exista un acord asa cum a fost la legea privind restituirea proprietatilor cu UDMR si cu cei aflati in opozitie, PP-DD, pentru ca PDL nu exista si n-am ce acord sa am cu ei. Cu cine, cu Blaga, cu d-na (Andreea, n.r.) Paul Vass, cu cine sa fac acord?”, a aratat premierul, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ruse, in Bulgaria.

El a subliniat ca acest acord trebuie sa existe cu toate fortele politice din Parlament, cu exceptia PDL, numai asa fiind posibila asumarea raspunderii guvernamentale pe regionalizare.

“Daca va exista un acord cu toate fortele politice din Parlament, atunci poate fi folosita (asumarea raspunderii, n.r.), daca nu, nu. Mergem in Parlament, discutam in cele doua Camere, facem amendamente. Regionalizarea e la fel de serioasa ca si modificarea Constitutiei si nu se face prin impunerea vointei USL. (…) Nu vorbim de majoritate, majoritate avem. Daca va exista acordul UDMR si PP-DD, altfel nu”, a mai spus seful Executivului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2