Premierul reafirma angajamentul Romaniei de a lupta impotriva violentei asupra copilului

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Premierul Sorin Grindeanu reafirma angajamentul Romaniei de a lupta impotriva violentei asupra copilului prin asumarea rolului de “tara campioana” in cadrul “Parteneriatului Global Opriti Violenta Impotriva Copiilor”, potrivit unui comunicat al Executivului transmis miercuri, informeaza AGERPRES.

Totodata, prim-ministrul isi exprima sustinerea pentru campania de informare si de constientizare impotriva violentei, exploatarii si abuzului impotriva copiilor in societate derulata in parteneriat cu UNICEF in Romania.

“Este responsabilitatea noastra sa luam atitudine impotriva violentei, exploatarii si abuzului, indiferent de forma pe care acestea o imbraca. Trebuie sa ne crestem copiii intr-un mediu sigur si lipsit de violenta, asigurandu-le trecerea catre o maturitate normala, fara povara unor traume ale copilariei”, a punctat Grindeanu, citat in comunicat.

Evenimentul de lansare in Romania a “Parteneriatului Global Opriti Violenta Impotriva Copiilor” si a campaniei “Nu e normal sa fie normal, violenta impotriva copiilor este inacceptabila” va avea loc joi, la Palatul Victoria.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2