Premierul Tudose: Evaluarea Guvernului – in ianuarie

Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Mihai Tudose a reiterat, luni, la Parlament, ca nu vor fi operate remanieri guvernamentale in prezent si a aratat ca o analiza asupra activitatii Executivului va fi facuta in luna ianuarie, afirmand ca ”deocamdata este bine”, informeaza AGERPRES.

Premierul a participat, alaturi de vicepremierul Marcel Ciolacu, la o sedinta a grupului deputatilor PSD si a fost intrebat de jurnalisti despre o eventuala inlocuire a ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu deputatul dr. Elena Dinu, conform unor informatii aparute in spatiul public.

„Suntem deputati. Cand putem, venim. Azi am putut. Nu sunt in nicio campanie. Domnul Badalau a spus foarte clar la o intalnire cu colegii de la Senat ca la o conferinta de presa, fiind alaturi cu doamna deputat, a fost intrebat daca doamna poate fi un bun ministru…. Va spun direct: Nu, nu vor fi remanieri. Nu sunt remanieri”, a afirmat Mihai Tudose.

Intrebat daca va face o evaluare, seful Executivului a adaugat: „Nu fac o proprie evaluare. Evaluarea se face si pe baza la ceea ce am vazut eu ca se intampla. Deocamdata este bine. Vom face o analiza in ianuarie”.

Anterior, pe tema remanierii de la Ministerul Sanatatii, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a explicat ca un jurnalist, la o conferinta de presa de la Giurgiu, a intrebat daca deputatul dr. Elena Dinu ar fi buna ca ministru al Sanatatii si el a raspuns „ca ar fi buna”.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole