Premiul I pentru romanticul Tudor Barbos (FOTO)

tudor-barbos-1In intervalul 15-16 octocmbrie, in orasul Zlatna s-a desfasurat cea de a XIV-a editie a Festivalului National de Interpretare a Romantei.

Juriul prezidat de Eugenia Florea a acordat Premiul I tanarului artist baimarean Tudor Barbos, absolvent al Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, Specializarea Artele Spectacolului Muzical. Pasionat de genul liric, jazz si pop-opera, prin consecventa sa, Tudor Barbos a mai obtinut un pemiu III la un concurs de jazz, iar in zilele de 20-22 octombrie va concura la Festivalul National de Romante “Crizantema de Aur” de la Targoviste, in urma preselectiei nationale.

Festivalul „Crizantema de Aur” va fi transmis integral in direct pe postul TVR3, in perioada 20-22 octombrie 2016, incepand cu ora 18.00, in fiecare seara. Postul TVR 2 va transmite in direct selectiuni din Seara de Gala, incepand cu ora 21.45. Postul Radio Romania Antena Satelor va transmite in direct sambata, 22 octombrie, ora 18.00, Gala Laureatilor Concursului de Interpretare si Creatie si, de la ora 21.45, recitalul „Romante de Aur” cu voci populare si iubite ale scenei muzicale romanesti.

Pentru prima oara in istoria sa, Festivalul „Crizantema de Aur” se va desfasura sub Patronajul Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO.

ZiarMM

tudor-barbos-2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1