Preotul din Cărbunari a murit în urma unui accident de motocicletă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Preotul ortodox Adrian Ieremi, parohul bisericii din localitatea Cărbunari, a decedat duminică, 9 august, în urma unui accident de motocicletă.

Acesta avea 41 de ani, fiind născut în localitatea Pomi.

“Astăzi, în jurul orelor 15:00, polițiștii din Groși au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Cărbunari.

La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bărbatului . Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia.

Totodată, polițiștii au constatat că motociclistul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei și că motocicleta este neînmatriculată”, precizează IPJ Maramureș.

Un comunicat pe acest subiect a fost redat publicității si de Episcopia Ortodoxă a Maramureșului si Satmarului.

“Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul. Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 16:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndoliate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării.

Dumnezeu să-l ierte și veșnică să-i fie pomenirea din neam în neam!”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1