Preotul Lazăr Marius-Alexandru, în Ajun de Crăciun: ”S-a pogorât Dumnezeu pe pământ ca să ne ridice pe noi la ceruri” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Preotul Lazăr Marius-Alexandru de la Parohia ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Baia Mare spune, în Ajun de Crăciun, că la Nașterea Domnului, Dumnezeu S-a pogorât pe pământ pentru a-l ridica pe om la ceruri.

În aceste zile să ne umplem sufletele de bucurie și să primim colindători în casă, mai transmite preotul Lazăr Marius-Alexandru.

”Primim colindători, primim cântare frumoasă, veste bună, care să aducă bucurie și nădejdea vieții veșnice, acesta este mesajul principal al credinței noastre, a ceea ce vrea Dumnezeu pentru noi, pentru fiecare dintre noi. Aceasta este bucuria lui Dumnezeu revărsată în lume prin Fiul Său, Cel născut în ieslea din Betleemul Iudeii, Cel care S-a făcut om adevărat, ca și noi, dar rămânând și Dumnezeu deplin și adevărat.

S-a produs, iată, legătura între Cer și pământ, S-a pogorât Dumnezeu pe pământ ca să ne ridice pe noi la ceruri, s-a creat acea scară de legătură între cer și pământ, o scară pe care o pomenim și în colindele noastre, când spunem că vedem îngerii urcându-se și coborându-se pe scara care duce la Dumnezeu, în această seară, că o vedem pe Maica Sfântă coborându-se între noi și aducând în lume pe Dumnezeu Cel care S-a întrupat și care aduce lumii bucuria mântuirii.

Să ne umplem sufletele de bucurie, să slobozim colindători în casă, să ne veselim cu ei împreună, că Hristos s-a născut, că s-a născut în lume și a adus bucuria aceasta a vieții veșnice”, a spus, printre altele, preotul de la Parohia ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Baia Mare.

Vlad HERMAN

Video: Călin OȘAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole