Presedintele CEC Bank se intalneste cu primarii, agentii economici si mediul de afaceri din Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Miercuri, 17 aprilie, cu incepere de la ora 12.00, in sala de conferinte a Centrului de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures va avea loc o intalnire a Comitetului de Directie al CEC Bank cu primarii, agentii economici si mediul de afaceri din Maramures, anunta Consiliul Judetean Maramures.

Evenimentul este organizat de CEC Bank, in parteneriat cu institutia Consiliului Judetean Maramures, Camera de Comert si Industrie Maramures si Asociatia Intreprinzatorilor Maramures. La intalnire va fi prezent si directorul general Laurentiu Gabriel Mitrache, presedinte al Comitetului de Directie al CEC BANK.

Programul intalnirii va demara cu prezentarea produselor si serviciilor CEC Bank dedicate Autoritatilor Administratiei Publice Locale si Intreprinderilor Mici si Mijlocii, urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri, o discutie purtata de echipa din Centrala CEC Bank cu participantii la eveniment, prilej de a impartasi din experienta si expertiza profesionala in domeniul creditarii persoanelor juridice.

Mihaela Aurelia Bran, director CEC Bank, Sucursala Baia Mare, alaturi de presedintele Camerei de Comert si Industrie Maramures, Florentin Tus si presedintele Asociatiei Intreprinzatorilor Maramures, Ovidiu Goga au aratat ca organizarea evenimentului va genera si alte beneficii, fiind o oportunitate de comunicare directa si de realizare a unui schimb de pareri intre organizatori si reprezentantii administratiilor publice locale.

Consiliul Judetean Maramures si-a aratat disponibilitatea de a incheia parteneriate de promovare a produselor si cu alte banci care activeaza pe teritoriul Romaniei si al judetului Maramures.

ZiarMM

Reclame home 1
Data curenta: ’24/05/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *