Presedintele CJ Maramures, Gabriel Zetea, invita grupul consilierilor PNL la o intalnire de lucru pe tema proiectelor judetului

gabi-zetea10Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a formulat in plenul ultimei sedinte a Consiliului Judetean, o invitatie de lucru catre grupul de consilieri ai PNL si presedintelui interimar al filialei liberale, Mircea Dolha, pe tema proiectelor judetului. Liberalii sunt asteptati in biroul presedintelui CJ, in perioada urmatoare, cu scopul de a atenua conflictele politicele din plenul Consiliului Judetean si a nu implica institutia in campania electorala pentru alegerile parlamentare. Seful administratiei judetene arata ca, prin aceasta intalnire doreste sa se asigure ca proiectele judetului Maramures si activitatea administrativa vor prevala in fata orgoliilor politice.

”Am transmis, in cursul zilei de astazi, o invitatie catre grupul de consilieri judeteni ai PNL si presedintelui interimar Mircea Dolha.  Ii invit sa participe, in oricare din zilele urmatoare, inainte de inceperea campaniei electorale, la o discutie asezata si responsabila despre Maramures. Eu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Maramures, nu candidez la alegerile parlamentare din 2016.

Spre deosebire de cei care isi doresc sa reprezinte Maramuresul in Parlament si care au o importanta miza electorala in 11 decembrie, personal, am o miza mai mare, deoarece imi doresc ca administratia judeteana sa functioneze, in continuare, coerent. Am perceput ultimele atacuri ale PNL la adresa executivului Consiliului Judetean Maramures ca fiind atacuri electorale, discursuri politicianiste si cred ca acestea trebuie sa inceteze.

De aceea imi doresc sa precizez, cat mai clar, ca institutia Consiliului Judetean Maramures isi va mentine echidistanta politica, neimplicarea in campania electorala si isi va derula fara amprenta politica proiectele si actiunile stabilite prin vot de consilierii judeteni. Sper ca toate grupurile de consilieri judeteni sa inteleaga acest apel, iar activitatea transparenta si echidistanta a institutiei Consiliului Judetean Maramures sa nu fie afectata”, a declarat presedintele CJ, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. kovacs

    Hai mai Zetea,parca iil vad pe Ciceu,echidistant,neimplicarea politicului,rezultate ZERO.Asta vrei si tu? Cand v-am votat erati pe liste la partide si acum vreti sa ne aburiti cu echidistanta,interesul cetateanului si alte povesti.Pai noi vrem sa va bateti in proiecte serioase pentru dezvoltarea acestui judet,de e cazul sa va luati chiar si de par,dar sa vedem ca se face ceva.Apropo,ce faci pe cele 20 de hectare de la Lapusel? P.S Poate Dolha vrea sa va miscati mai cu talent,mai stiu?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1