Presedintele CJ Maramures a semnat contractul de management al noului director de la Muzeul Satului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Luni, 22 mai 2017, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a semnat contractul de management al noului director de la Muzeul de Etnografie si Arta Populara Baia Mare, Monica Mare. Absolventa a Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, dar si a studiilor de masterat in Drepturile Omului si Drept Administrativ, managerul institutiei porneste la drum cu ganduri mari si aspiratii inalte legate de ceea ce poate fi Muzeul Satului intr-un viitor nu foarte indepartat.

”Doresc sa continui proiectele incepute in perioada de interimat si sa demarez noi actiuni alaturi de colegii mei. Am discutat si cu presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, aratandu-i ca imi doresc sa transformam Teatrul de Vara intr-un adevarat cinematograf in aer liber pe perioada verii. Muzeul Satului trebuie sa devina un muzeu viu, sa prinda viata.

Un prim pas l-am facut prin demararea proiectului ”Carul cu carti”, iar intentia noastra este ca vizitatorilor care ne trec pragul sa le oferim posibilitatea de a citi o carte pe o banca sau asezati pe o patura, la umbra. Am prezentat un proiect de management pentru patru ani de mandat, cu dorinta de a face mai mult decat mi-am propus”, a declarat Monica Mare, directorul Muzeului de Etnografie si Arta Populara Baia Mare.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a felicitat noul manager pentru implicarea pe care Muzeul Satului a avut-o in reusita evenimentului ”Zilele Maramuresului – Haida, hai in Maramures” si pentru buna organizare a intregii activitati desfasurate aici pe parcursul acestor zile.

”Ii doresc mult succes noului manager si transmit felicitarile mele pentru modul in care a gestionat institutia atat in ultime luni, cat si in aceste zile de sarbatoare ale judetului. La Zilele Maramuresului, Muzeul Satului a excelat prin organizare si ambianta si am convingerea ca vom vedea multe proiecte frumoase in viitor”, a precizat seful administratiei judetene, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. veteran

    zetea,,, esti foarte destept..pune oamenii tai in functii ,pe urma organizezi un festival, chemi liderii care iti arunca osul si ii premiezi,pacat,,,,,,,,,, cobori prea jos.

    Reply
  2. Danny

    Lui Zetea ,stindardul PSD-ului din Ma ramures ii plac la nebunie festivismele.Vorba ceea ,tara arde -Zetea …se distreaza ,in stilul sau caracteristic Printre altele semneaza si contracte de management al unor persoane ajunse pe post in urma unor concursuri din start viciate ,ca forma si fond. Era mai oportun daca pe acesta functie ajungea un etnograf sau etnolog,pornind de la ideea ca in Centrul universitar baimarean exista asemenea specializari.Dar,cel care decide este eminenta cenusie ,Zetea ,care numeste comisii si comitii in functie de alte criterii decat cele ale profesionalismului si performantei.In aeasta situatie,macar sa aiba decenta sa nu faca atata tam-tam pe o chestiune cusuta cu ata alba si evident rosie ,culoarea partidului sau.Pacat ca fenomenul cultural ,implicit si cel etnografic din judet aluneca pe zi ce trece in derizoriu.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *