Presedintele Gabriel Valer Zetea, Omul Anului 2018. Gestul pentru care i-am acordat distinctia

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In aceste momente de sarbatoare, cand spiritul Craciunului si Anului Nou ne da indemnuri bune, dorim sa ii transmitem domnului Gabriel Valer Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures, cele mai calduroase felicitari, urandu-i sa aiba parte doar de impliniri si realizari frumoase. Bun cunoscator al problemelor judetului, domnul Gabriel Valer Zetea a aratat, in cei peste doi ani de cand este presedintele tuturor maramuresenilor, ca pentru a atinge performanta in administratie este nevoie de profesionalism, aplicarea fara preget a legii si respectarea nevoilor cetatenilor.

Contestat de adversarii sai politici pentru apropierea de conducerea partidului, domnul Gabriel Valer Zetea ne demonstreaza tuturor ca PSD este unica solutie pentru bunastarea romanilor, iar acordarea unor mici onoruri, aparent de tip feudal, catre presedintele sau, face parte dintr-o strategie menita a duce la dezvoltarea fara precedent a judetului. Consideram ca in acest fel, in asentimentul tuturor maramuresenilor fiind, politica domnului Gabriel Valer Zetea a dat roadele scontate si, fara doar si poate, trebuie felicitat ori de cate ori avem ocazia.

Domnul Gabriel Valer Zetea este demn nu doar de laude privind administrarea judetului, ci si de aprecieri pentru deosebita diplomatie de care da dovada in momentele delicate ale vietii sale. Criticat, de cele mai multe ori fara niciun argument si doar din invidie, de cei care nu inteleg gandirea holistica a presedintelui tuturor maramuresenilor, domnul Gabriel Valer Zetea are inspiratia de a rezolva simplu probleme foarte complicate. Poate multi s-au intrebat de ce la TL Plus nu s-a mai difuzat emisiunea in care domnul presedinte s-a duelat, intr-o disputa inegala, cu unul dintre cei mai mari opozanti ai sai, domnul avocat Cristian Niculescu Tagarlas. Acestora trebuie sa le spunem adevarul.

Dupa emisiunea respectiva, in care domnul Gabriel Valer Zetea l-a facut pe celebrul avocat sa regrete ca a acceptat provocarea, castigand net disputa, la toate capitolele, telefoanele au inceput sa curga, reamintindu-ne de cateva nefericite intamplari, din vremurile negre ale presei locale, cand VIP-urile puterii sunau in redactii si cereau imperativ taierea emisiunilor. Insa domnul presedinte nu a dorit ca emisiunea sa nu se difuzeze din cauza ca s-a facut de ras, ci a avut in vedere, pentru ca este un om cu suflet mare, ca partenerul sau de dialog sa nu incaseze o lovitura de imagine tocmai de Sarbatori. In marinimia sa, domnul Gabriel Valer Zetea a voit sa nu il expuna ridicolului public pe domnul avocat liberal, care si-a iesit din fire, anuntand ca, peste doi ani, va candida la functia de presedinte al judetului. O reactie slaba, ce a scos in evidenta prestatia impunatoare a domnului Gabriel Valer Zetea, care s-a vazut nevoit a-i ruga frumos pe realizatorii TL Plus sa renunte la difuzarea inregistrarii. Acestea au fost ratiunile pentru care emisiunea nu s-a vazut pe post si nu altele, asa cum fals au afirmat cativa carcotasi pe retelele de socializare.

Pentru acest gest nobil, ZiarMM ii acorda titlul de Omul Anului 2018, in Maramures, o distinctie care credem ca i se cuvine pe deplin. Incheiem prin a-i ura presedintelui tuturor maramuresenilor sa aiba putere de munca, rabdare, intelepciune si perseverenta in tot ceea ce face.

ZiarMM

#indraznestesacrezi

#safieprimit

#omulanului

#zeteabinefacatorul

Nota: Acest text este o satira.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *