Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio

home camp2
home camp2
home camp2

rio flacara olimpicaPresedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, vineri, in cadrul ceremoniei de deschidere a celei de-a 31-a editii a competitiei polisportive, care se se va incheia pe 21 august.

A urmat discursul presedintelui Comitetului International Olimpic, germanul Thomas Bach, care s-a adresat asistentei in portugheza locuitorilor din Rio (cariocas).

“Acesta este momentul orasului minunat (cidade maravilhosa), primele Jocuri Olimpice in America de Sud. Comitetul de organizare si toti brazilienii pot fi mandri azi. Admiratia noastra pentru voi este si mai mare, pentru ca ati reusit sa realizati aceste lucruri intr-o perioada dificila din istoria Braziliei. Am crezut mereu in voi. Pasiunea voastra pentru sport si bucuria voastra de viata ne-au impresionat”, a spus Bach. Presedintele CIO a laudat miile de brazilieni si nu numai care au venit la Rio pentru a-si dedica timpul si energia Jocurilor Olimpice: “Cei mai buni ambasadori ai Jocurilor sunt miile de voluntari”.

Kenyanul Kipchoge Keino, dublu campion olimpic la semi-fond, a devenit, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor, primul castigator al premiului “Laurii Olimpici”.

agerpres

foto: libertatea.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *