Presedintele Iohannis a participat la deschiderea Summitului ONU

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

iohannis1Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri la deschiderea Summitului ONU privind adoptarea Agendei de dezvoltare post-2015. In cadrul acestei reuniuni, Papa Francisc a sustinut un discurs.

Seful statului roman a fost insotit, la deschiderea summitului, de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, de consilierii prezidentiali Dan Mihalache, Andrei Muraru, Lazar Comanescu, si de reprezentantul permanent al Romaniei la ONU, Ion Jinga.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, incepand de joi, o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii.

In prima zi a vizitei sale in SUA, Iohannis s-a intalnit cu reprezentanti ai sectorului financiar american, ai unor banci si fonduri de investitii, cu investitori institutionali prezenti si viitori pe piata de capital din Romania, precum si cu numerosi oameni de afaceri interesati de potentialul investitional oferit de economia Romaniei. Printre acestia s-au numarat reprezentanti ai Morgan Stanley, Eliot, Eaton Vance Management, The Carlyle Group, JP Morgan, Prince Street Capital Management, Franklin Templeton.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *