Presedintele Iohannis a semnat decretele de numire in functii a ministrilor Suciu si Cuc

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea in functie a lui Vasile-Daniel Suciu, propus ca viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, si a lui Alexandru-Razvan Cuc (foto), propus pentru Ministerul Transporturilor, informeaza AGERPRES.

“Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., urmatoarele decrete: Decret pentru numirea in functia de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice; decret pentru numirea in functia de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Razvan Cuc, ministrul transporturilor”, mentioneaza un comunicat de presa al Presedintiei.

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis, miercuri, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor la Dezvoltare Regionala si Transporturi.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost propus Daniel Suciu, iar pentru Ministerul Transporturilor – Razvan Cuc.

“Am facut aceste nominalizari pentru a pune capat situatiei de blocaj a activitatii Guvernului, mai ales ca perioada de interimat la cele doua ministere expira. Dezvoltarea Regionala si Transporturile sunt doua domenii cheie, pentru care am prevazut prin legea bugetului de stat sumele necesare pentru realizarea investitiilor de care Romania are nevoie. Pentru buna implementare a proiectelor de investitii este necesara coordonarea de catre ministri cu atributii depline in exercitarea functiilor. Imi exprim speranta ca interesele Romaniei vor prima si, in scurt timp, Guvernul va putea sa-si desfasoare activitatea in echipa completa”, a subliniat Viorica Dancila, citata in comunicat.

Reclame home 1
Data curenta: ’21/10/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *