Presedintele Iohannis, internat pentru o interventie chirurgicala la Spitalul Militar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” pentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune, informeaza Administratia Prezidentiala, transmite AGERPRES.

“Presedintele Romaniei este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, starea sa de sanatate fiind optima”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” precizeaza ca seful statului a suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang.

“Astazi, 25 octombrie a.c., presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila’ (SUUMC), in vederea efectuarii unei interventii minim invazive artroscopice la umarul stang. Interventia a decurs fara probleme. Pacientul urmeaza tratament antialgic, antiinflamator si antibioterapie cu spectru larg, incepand, inca din aceasta seara, in post-operator, procedurile de recuperare fizica, conform protocolului aplicat in cazul unui astfel de tratament chirurgical”, informeaza un comunicat al SUUMC.

Pe 26 aprilie 2016 presedintele Iohannis a fost internat tot la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” si operat la umarul drept. Interventia chirurgicala a decurs fara probleme.

A doua zi, seful statului a fost externat si si-a reluat activitatea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1