Presedintele Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru

PNL

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca l-a desemnat pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru, informeaza AGERPRES.

“Au trecut cele 15 zile in care, conform regulamentului, ar fi trebuit sa se faca un vot. Nu s-a votat si atunci am intrat in riscul unui blocaj total in Parlament. Pentru a depasi acest blocaj, premierul desemnat, domnul Ludovic Orban, si-a depus mandatul si pentru astazi deja am convocat consultari cu partidele parlamentare.

Noi nu ne dorim sa blocam Romania. Noi ne dorim sa mergem mai departe si sa rezolvam problemele tarii, sa rezolvam problemele romanilor. Asadar, dupa consultari, acum, am decis deja sa fac o desemnare pentru a misca lucrurile in asa fel incat sa nu ne blocam politic. Asadar, astazi am decis sa desemnez pentru pozitia de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Citu, actualmente ministru al Finantelor Publice, care se va prezenta, sper, intr-un timp scurt in fata Parlamentului, cu o echipa guvernamentala si un program de guvernare”, a aratat presedintele, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1