Presedintele Iohannis – la Summitul NATO; Romania pledeaza pentru cresterea atentiei asupra regiunii Marii Negre

klaus-iohannisPresedintele Klaus Iohannis participa vineri si sambata la Summitul NATO de la Varsovia, iar duminica va avea o intrevedere cu omologul sau polonez, Andrzej Duda. informeaza AGERPRES.

Vineri, seful statului va participa la prima sesiune de lucru a Consiliului Nord-Atlantic (NAC), la o demonstratie aeriana si la cina de lucru oferita sefilor de delegatie la Palatul Prezidential din Varsovia.

In cursul zilei de sambata, presedintele Iohannis va participa la reuniunile pe tema Afganistan cu statele participante la misiunea Resolute Support, NAC si a Comisiei NATO — Ucraina/NAC la nivel de sefi de stat. El va sustine sambata si o declaratie de presa.

“Agenda summitului vizeaza, cu prioritate, adoptarea de masuri privind consolidarea posturii de aparare si descurajare a Aliantei, pe fondul multiplicarii provocarilor de securitate, precum si proiectarea stabilitatii in vecinatatile estica si sudica ale NATO”, se arata intr-un comunicat transmis joi AGERPRES de Administratia Prezidentiala.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1