Președintele Iohannis: Votul este cel mai important instrument aflat în mâna cetățeanului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, la Palatul Cotroceni, informează biziday.ro.

Peste numai 2 zile suntem așteptați la urne pentru a decide direcția în care va merge țara. Votul este cel mai important instrument aflat în mâna cetățeanului. Pe 6 decembrie folosiți această putere uriașă.

Contextul epidemiologic impune desfășurarea alegerilor în condiții speciale. Există reguli stricte, bine elaborate și implementate, astfel ca riscul de infectare să fie redus la minimum. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive de îngrijorare suplimentară. Vă invit să veniți în număr cât mai mare la urne și să vă faceți auzită vocea.

Am traversat împreună un an greu, dar cu ajutorul vaccinurilor, întrezărim sfârșitul pandemiei. Mandatul pe care mi l-ați dat este pentru România Normală, care se poate realiza numai în urma votului din 6 decembrie. Avem șansa unei guvernări stabile. Votul din 6 decembrie trebuie să conducă la formarea unei majorități stabile care să lucreze în folosul românilor. Voi conduce efortul forțelor care se angajează în folosul României.

Pe 6 decembrie ne putem despărți definitiv de cei care au încercat să țină țara în subdezvoltare. Pe 6 decembrie vă aștept pe toți la vot.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *