Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa mearga la vot pentru reconstructia Romaniei 

In campania pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis a ales sa se intalneasca cu romanii si sa discute cu  ei despre proiectul Romaniei Normale.

Prima oprire a presedintelui Iohannis a fost la Baia Mare, unde a venit chiar  in prima zi a campaniei electorale pentru turul doi al acestor alegeri. Presedintele a fost intampinat si salutat cu caldura de baimareni pe drumul parcurs de la sediul PNL pana la Sala Sporturilor “Lascar Pana”, unde sa desfasurat mitingul electoral la care au participat peste 3500 de maramureseni.

In discursul tinut in fata sustinatorilor sai, Klaus Iohannis a declarat ca razboiul pe care il poarta cu PSD nu s-a terminat si ca este important ca printr-o prezenta consistenta la urne sa fie castigata batalia din 24 noiembrie pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

„Daca vrem sa aratam ce loc are PSD in Opozitie, va rog sa-i convingeti pe romani sa mearga la vot sa avem un rezultat clar si evident fiindca atunci vom avea toata legitimitatea sa reconstruim Romania.”, a fost mesajul presedintelui transmis la Baia Mare.

PSD a guvernat  impotriva romanilor

La intalnirea presedintelui cu bistritenii, acesta a afirmat ca PSD a guvernat impotriva romanilor si chiar a luptat impotriva cetatenilor acestei tari in strada. ”Imaginati-va, guvernul PSD a luptat in strada la propriu impotriva romanilor. Si ma refer, desigur, la acel 10 august de anul trecut. Inimaginabil, dar pana acolo i-a dus mintea sa incerce sa-i ingenuncheze pe romani cu forta. Mare prostie! Cum   sa-i ingenunchezi pe romani cu forta? Nimeni nu a reusit, nimeni nu a reusit sa-i ingenuncheze pe romani si PSD in veci pururi nu va reusi.”, a spus Klaus Iohannis.

Seful statului a afirmat ca PSD este principalul motiv pentru care Romania nu s-a dezvoltat asa cum ar fi trebuit. ”Dar, de stricat, dragii mei, au reusit sa strice multe. In ultimii 30 de ani de cand ne-am eliberat de comunism, inca nu am reusit sa ne eliberam de tot de comunisti. Deci, in ultimii 30 de ani de cand ne-am eliberat de comunism, in realitate, PSD a facut foarte mult rau Romaniei. PSD este motivul principal pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai mult, este motivul principal pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai bine, PSD este motivul principal pentru care 4 milioane de romani au plecat din tara fiindca nu s-au regasit in sistemele de aici.”, a acuzat Klaus Iohannis.

Viorica Dancila este reprezentanta unui regim toxic pentru romani

In discursul sustinut cu ocazia vizitei electorale de la Ploiesti,  presedintele Klaus Iohannis a explicat care sunt motivele pentru care a refuzat dezbaterea cu contracandidata sa, Viorica Dancila.

„Unii au inceput sa dezbata dezbaterea. In esenta o dezbatere este un lucru onorabil intre politicieni. Dar, nu vreau sa repet toata discutia, vreau sa spun ca nu particip la o dezbatere cu contracandidata fiindca doamna Dancila reprezinta un partid nedemocratic, nereformat, reprezinta guvernul care a intruchipat regimul toxic Dragnea-Dancila, regim care a guvernat cras impotriva romanilor, nu doar ca a guvernat impotriva romanilor, a atacat romanii in strada anul trecut pe 10 august. Pe reprezentanta unui astfel de partid care a guvernat imporiva romanilor si care mai nou arunca acuzatii xenofobe nu pot sa o intalnesc la o dezbatere. Despre ce sa vorbim?”, a declarat Klaus Iohannis.

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale sustine ca Romania a fost compomisa in plan extern de actiunile fostului premier Viorica Dancila.

„A, sigur, cineva poate sa raspunda, este vorba despre Romania si despre romani. Da, Romania in extern a fost compromisa de aceasta contracandidata a mea. Va amintiti ca s-a dus la New York si ne-a facut mari probleme, s-a dus intr-o tara vecina si prietena si a incurcat capitala. Sa vorbim despre viitorul romanilor? Eu sa vorbesc cu contracandidata despre viitorul romanilor? Eu care imi doresc un viitor bun pentru romani si sa vorbesc cu contracandidata care a condus guvernul care  le-a facut rau romanilor, care i-a gazat pe 10 august? O candidata care a tolerat mereu atacuri xenofobe de cea mai joasa speta? Cu aceasta doamna sa discut despre Europa?”, a mai sustinut Presedintele.

Ultimele zile de campanie vor fi dedicate de asemenea intalnirilor cu romanii, Klaus Iohannis urmand sa mearga la Galati, Bacau si Neamt.

PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1