Preşedintele Klaus Iohannis spune că PSD a lucrat în Parlament ”mult şi prost, toxic de-a dreptul”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că PSD a lucrat în Parlament ”mult şi prost, toxic de-a dreptul”, scrie Agerpres.

“Profitând de faptul că atenţia publică este concentrată, cum este şi firesc, pe lupta pentru controlul epidemiei, PSD a lucrat în Parlament. A lucrat mult şi prost, toxic de-a dreptul, aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani. A continuat să facă ce ştie mai bine acest partid nociv care a scos în stradă, să nu uităm, sute de mii de români revoltaţi, care a pus România în posturi jenante în faţa partenerilor europeni. Poate că, preocupaţi de îngrijorările momentului, este uşor să uităm ce reprezintă acest partid, care a fost pe punctul de a scoate ţara noastră de pe parcursul european şi de a o arunca cu zeci de ani în urmă”, a afirmat şeful statului, într-o declaraţie la Palatul Cotroceni.

Iohannis a dat exemple recente de legi “care ar fi dăunat bugetului României şi care s-au dovedit a fi neconstituţionale”, anume cele care prevedeau suspendarea plăţilor la credite şi la utilităţi. Iohannis le-a calificat “legi scrise prost şi populist, fără criterii clare de aplicare”.

Preşedintele a apreciat că PSD “a rămas acelaşi partid preocupat doar să-şi salveze baronii”.

“Cel mai recent exemplu l-am avut zilele trecute în Parlament. În timp ce atenţia publică era concentrată asupra altor subiecte, PSD era ocupat să lovească din nou în standardele de integritate aplicabile funcţiilor publice sau să reglementeze privilegii. Mai exact, PSD, nou sau vechi, vrea să le permită unor aleşi locali declaraţi incompatibili să candideze la primării sau pentru alte funcţii”, a explicat Iohannis, care a arătat că această măsură priveşte aproximativ 1.000 de aleşi locali.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1