Presedintele PNL Baia Mare cere demisia presedintelui PNL Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ionel-bogdanPresedintele PNL Baia Mare, Ionel Bogdan, solicita demisia presedintelui PNL Maramures, Mircea Dolha, in urma rezultatelor obtinute la alegerile parlamentare de duminica.

Printre motive ar fi si asocierea PNL-ului cu familia Chereches.

„Rezultatele finale obtinute de PNL Maramures sunt departe de obiectivele asumate de presedintele interimar, Mircea Dolha si de aceea solicit demisia acestuia.

De asemenea, maine, in cadrul BPN, voi cere dizolvarea BPJ Maramures si desemnarea unei conduceri interimare care sa organizeze alegeri in cadrul filialei. Compromisurile politice asumate de conducerea PNL Maramures au afectat scorul partidului atat la nivel national, cat si la nivel local, unde am obtinut rezultate cu mult sub obiectivul stabilit”, a spus Ionel Bogdan pe pagina de Facebook.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

13 Comments

 1. Erik

  Bogdan, dar tu unde ai fost ? in armata ? sa nu-mi zici ca n-ai stiut de „asocierea PNL-ului cu familia Chereches” , ca nu ai avea si tu o vina!

  Reply
 2. herman

  Nu va costa asa de mult asocierea cu Chereches cat va costa asocierea din trecut cu PSD,in cadrul USL.Parerea mea e ca trebuia sa ramaneti ca si cei de la ALDE la PSD si sa fuzionati cu ei,daca tot ati vrut partid UNIC.Va radia lumea ca si pe taranisti,asa incat daca ne gândim bine 20 % e chiar mult,iar viitorul va poate pune in situatia partidului lui Base si sa nu mai guriti mai mult de 5 %.In locul vostru pot sa vina liberali adevarati fara reminescente comunistoide.

  Reply
 3. Stefan

  Dle Ionel Bogdan, daca compromisurile politice au dus la caderea PNL in optiunile electorale, raspundeti-mi la urmatoarele intrebari:
  1. de ce nu ati cerut sa nu se realizeze acel compromis, mergand pana a va da demisia din functia de presedinte la Baia Mare?
  2. de ce v-ati afisat obsesiv si ostentativ cu Mircea Dolha si dna Chereches?
  3. de ce ati dat mesaje de incredere si cu tenta mobilizatoare in aparitiile din campania media, daca nu credeati in strategia de campanie?

  Ati fost soldat disciplinat si acum ati devenit subit rebel? De acord cu cererea Dv dar ea nu trebuie extrapolata in public, spalati-va rufele in familie! Altfel contribuiti la surparea PNL.

  Reply
 4. Ana

  Du te mă. Da tu oare n ai votat in Cjex , pentru ca d.na Cherches să fie nr1 pe lista la Camera Deputaților !? Cât poți sa fii de ipocrit…. Fii tu un exemplu pozitiv și dă ți demisia, ai onoare ???? Sa te vedem

  Reply
  1. popic

   Pai cei de pe B1 sustin ca doamna Chereches cica nu vrea in viitorul grup parlamentar PNL.E noaptea mintii,erati impanziti de PSD-isti,Dolha presedinte,Chereches sub acoperire,iar acum va plangeti ca babele.Vedeti ca se baga in seama pe Facebook Flore Ciceu,spera probabil sa-i pice oarece? Oricum nu uitam ca alaturi de liberalul Man au lasat judetul total in buda.Poate reincalziti ciorba sa ajungeti peste 4 ani la 5%.

   Reply
 5. Ana

  Du te mă. Da tu oare n ai votat in Cjex , pentru ca d.na Cherches să fie nr1 pe lista la Camera Deputaților !? Cât poți sa fii de ipocrit…. Fii tu un exemplu pozitiv și dă ți demisia, ai onoare ???? Sa te vedem

  Reply
 6. G.B

  Nu am auzit inca sa-si fi dat Dolha demisia.Ori sunteti barbati sa-i cereti asta,ori nu mai sunteti?

  Reply
 7. serafim

  cu toate ca are si el bubele lui, Traian Basescu ramane singura persoana capabila de a coaliza opozitia in jurul sau si de a tine piept cu succes uriasei caracatite rosii numite PSD…care deja a inceput sa-si arate coltii, respectiv sa scuipe pe invitatia presedintelui Iohannis de a purta discutii pentru formarea noului guvern… PSD va incalca in permanenta legea, va stopa lupta anticoruptie si nu-si va onora nici jumatate din promisiunile electorale…PSD va propune un premier PENAL si va tine cu tarie la acest lucru chiar cu pretul demiterii presedintelui tarii… cine sa faca opozitie in tara asta?? PNL-ul?? cu papagali, scuza-ti-mi expresia, ca dl Ionel Bogdan??? care acuma se da mare viteaz dupa razboi??? In ceea ce priveste dl Dolha….dl. Dolha ne-a tras-o… ne-a tras-o artisitic… pe-o mana cu psd-ista neoliberala Viorica Chereches….la fel a facut si conducerea PNL de la Bucuresti… din greseala in greseala spre victoria finala…ce incredere sa mai ai intr-un asemenea partid????

  Reply
 8. corin

  Daca la pachet cu Dolha ne scapi si de Barbul atunci chiar esti tare(sper sa nu primeze interesele financiare ale gastii abonate la contractele cu municipalitatea).Oricum parca ii vad pe amandoi membrii ALDE,daca o sa incapa de Negrut si dobas.

  Reply
 9. Catalin

  Dupa negocieri am stabilit ca Ionel nu misca un deget fara acordul meu. Prostu’ Familiei va sa vanda iar PNL-ul si eu Keke am sa le-o trag a IV -a oara (nu ma rezum la spusele lui Duie Molha: „a III-a oara nu se mai intampla” …. bla bla….am sa ii toc pe toti pana la ultimul!!!)

  Reply
 10. Viorica KK

  Demisia Boule !!! ai fost la negocieri… cat de prost sa fii si tu si Alinuta sa credeti ca un om impus de la centru are sprijinul organizatiei. Vrem Demisia ta si a intregului birou local care te-a „sustinut” :))

  Reply
 11. Ion

  Pai, dle Dolha, daca v ati aliat cu familia Chereches, acum trageti ponoasele! Da ti va demisia, daca mai aveti un strop de demnitate!!!! Si cum nu aveti, veti ramane tot un PAPAGAL~!!!!!!! V a tras o familia Chereches! Sac, sac!

  Reply
 12. fan d-na Viorica

  Acum daca doamna Viorica,mama lui C.C,ii viruseaza si pe psd-isti si scapam de cei patru musca tari:plm,simon,bota si matei,chiar merita o statuie.Degeaba carcotiti,asta e adevarata reforma,sa-i trimiti pe toti politrucii la pensie.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2