Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, apel la maramureseni si la tineri pentru a merge duminica la vot

Reclame home 1
Reclame home 1

Liderul PNL Maramures, Ionel Bogdan, face apel la cetatenii judetului, in special la tineri, sa iasa duminica la vot, in turul 2 al alegerilor pentru presedintele Romaniei.

„As vrea sa fac un apel la maramureseni, la tineri in special, de a se prezenta duminica la vot, pentru ca prezenta duminica la vot este pentru ocazia unica de a scapa de PSD si de tot pesedismul pe care l-au promovat in aceasta perioada in toate institutiile statului.

Duminica vom avea ocazia de a scapa de PSD, ocazie istorica, ocazie cu care nu stim cand o sa ne mai intalnim. De aceea, dragi tineri, dragi maramureseni, haideti sa privim lucrurile la rece, serios, sa participam la vot si sa alegem, pentru ca avem doar doua variante: Klaus Iohannis si Viorica Dancila, care este de fapt este PSD.

Haideti la vot, sa dam o lectie acestor oameni, ca poate asa se vor trezi si se vor reforma, cine stie”, a spus Ionel Bogdan, intr-o conferinta de presa.

Presedintele PNL Maramures a mai declarat ca liberalii au avut o campanie frumoasa in judet si ca au discutat cu peste jumtate din locuitori acestuia. El e convins ca rezultatul la vot va fi unul foarte bun.

„Sunt convins ca duminica vom avea un rezultat foarte bun pentru Romania si pentru Klaus Iohannis”, a adaugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole