Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, apel la maramureseni si la tineri pentru a merge duminica la vot

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Liderul PNL Maramures, Ionel Bogdan, face apel la cetatenii judetului, in special la tineri, sa iasa duminica la vot, in turul 2 al alegerilor pentru presedintele Romaniei.

“As vrea sa fac un apel la maramureseni, la tineri in special, de a se prezenta duminica la vot, pentru ca prezenta duminica la vot este pentru ocazia unica de a scapa de PSD si de tot pesedismul pe care l-au promovat in aceasta perioada in toate institutiile statului.

Duminica vom avea ocazia de a scapa de PSD, ocazie istorica, ocazie cu care nu stim cand o sa ne mai intalnim. De aceea, dragi tineri, dragi maramureseni, haideti sa privim lucrurile la rece, serios, sa participam la vot si sa alegem, pentru ca avem doar doua variante: Klaus Iohannis si Viorica Dancila, care este de fapt este PSD.

Haideti la vot, sa dam o lectie acestor oameni, ca poate asa se vor trezi si se vor reforma, cine stie”, a spus Ionel Bogdan, intr-o conferinta de presa.

Presedintele PNL Maramures a mai declarat ca liberalii au avut o campanie frumoasa in judet si ca au discutat cu peste jumtate din locuitori acestuia. El e convins ca rezultatul la vot va fi unul foarte bun.

“Sunt convins ca duminica vom avea un rezultat foarte bun pentru Romania si pentru Klaus Iohannis”, a adaugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *