Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, despre cazul de la Caracal: “A aratat incompetenta autoritatilor”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, a afirmat ca in cazul de la Caracal s-a vazut incompetenta autoritatilor si ca nu exista niste proceduri clare.

“Un caz care ne-a intrisat pe toti si care a aratat incompetenta autoritatilor si, sigur, faptul ca autoritatile publice, de orice fel, sunt macinate de oameni care sunt slabi pregatiti, populate de oameni care nu stiu de ce sunt acolo si nu stiu ce trebuie sa faca pentru cetatenii pe care ii reprezinta.

Acest caz ne-a aratat cu tristete faptul ca nu avem proceduri clare, ca legile sunt stufoase si neclare, ca statul roman, de 30 de ani de zile incoace, a fost efectiv macinat si zdrunicnat de toata clasa politica in ansamblu si suntem cu toti repsonsabili de ceea ce s-a intamplat”, a spus Ionel Bogdan, in cadrul unei conferinte de presa.

Liderul liberal a mai aratat ca statul roman are astazi nevoie de o reforma pe toate palierele.

“Astazi statul roman este clar ca are nevoie de o reforma pe toate palierele, fie ca vorbim de MAI, fie ca vorbim de servicii, fie ca vorbim de autoritati publice locale sau de deconcentrate ale ministerlor.

Este clar ca ceea ce s-a intamplat putea sa fie evitat daca aveam oameni bine pregatiti, daca aveam oameni care stiau exact procedurile si daca existau niste proceduri clare in astfel de cazuri”, a adaugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2