Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan: „Guvernul Dancila trebuie sa plece”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, a declarat ca Guvernul Dancila trebuie sa plece date fiind actiunile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Liderul liberal a amintit si de motiunea de cenzura de martea viitoare, despre care spune ca este o motiune care sanctioneaza actualul Guvern, dar in acelasi timp vine si cu solutii pentru tara.

„Astazi este un moment foarte important pentru Romania, pentru ca avem sansa reala, pentru prima data dupa ce guvernul PSD s-a instalat la Palatul Victoria, de a darama acest Guvern, pentru ca politicienii resposanbili au inteles ca votul din 26 mai este un vot nu doar pentru Parlamentul European, ci si pentru politica interna si a sanctionat Partidul Social Democrat, derapajele pe care le-au avut atat la nivel nationat, cat si in Maramures sau in alte judet.

De aceea cred ca parlamentarii responsabili, partidele de opozitie, cat si parlamentari din zona puterii guvernamentale vor vota motiunea de cenzura pe care Partidul National Liberal a depus-o. Este o motiune scrisa pentru a sanctiona acest Guvern si care vine si cu solutii pntru Romania.

Guvernul Dancila, pentru neregulile de la votul din diaspora, pentru politica economica pe care o duce, pentru asaltul constant la justitie si pentru faptul ca fost un apendice a lui Liviu Dragnea atata timp nu mai poate fi un Guvern credibil, nu mai poate sa reprezinte Romania nici in tara, nici peste hotare.

De aceea, Guvernul Dancila trebuie sa plece si eu stau si ma intreb cum de n-au plecat singuri, cum de n-au plecat inca, avand in vedere ca votul romanilor din 26 a fost unul clar si in ceea ce priveste alegerile europarlamentare si mai ales in ceea ce priveste referendumul pe care domnul presedinte Klaus Iohannis la promovat”, a declarat Ionel Bogdan, intr-o conferinta de presa.

Presedintele PNL Maramures a facut un apel la toti parlamentarii din Maramures sa voteze motiunea de cenzura.

„Fac un apel la toti parlamentarii maramureseni sa lase interesele meschine, sa lase interesele marunte pe care le au fiecare si sa voteze motiunea de cenzura, pentru ca aceasta motiune de cenzura va fi motiunea de cenzura care va schimba parcursul Romaniei, va fi  motiunea de cenzura care va duce Romania mai departe in urmatorii ani”, a adaugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2