Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, numit secretar de stat in cadrul Cancelariei Prim Ministrului

PNL

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, a fost numit astazi in functia de secretar de stat in cadrul Cancelariei Prim Ministrului Ludovic Orban, decizia aparand deja in Monitorul Oficial.

,,Multumesc premierului pentru increderea acordata si colegilor care m-au sustinut pentru aceasta pozitie. De asemenea, echipa PNL Maramures alaturi de care voi munci in continuare pentru a ne atinge obiectivele asumate pentru anul viitor, merita recunostinta mea, deoarece impreuna am muncit pentru a face din PNL Maramures una din cele mai puternice organizatii liberale din tara.

Sunt onorat de aceasta numire si cu responsabilitate ma alatur echipei guvernamentale pentru a pune in practica masurile despre care le-am vorbit oamenilor in campanie si pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare.
Sunt multe lucruri stricate de guvernarile PSD, am inceput deja sa le reparam si sunt convins ca impreuna cu intreaga echipa guvernamentala vom reusi sa ducem la capat cu succes toate masurile asumate.

Cu munca, incredere si buna-credinta construim impreuna Romania pe care o dorim cu totii.”, a declarat liderul PNL Maramures, Ionel Bogdan.

PNL Maramures a devenit principala forta politica din Maramures, obtinand scoruri electorale foarte bune la alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an.

Biroul de presa PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1