Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, spune ca „Guvernul a cam ajuns la fundul sacului”

Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, spune ca Guvernul Dancila a ajuns la fundul sacului si incepe treptat sa taie beneficiile oferite cu multa generozitate.

In acest sens, liderul liberal da ca exemplu faptul ca guvernul se pregateste sa impoziteze pensiile speciale mai mari de 10 000 de lei si sa taie din beneficiile de transport ale studentilor.

„PSD deconteaza acum proasta gestionare a banilor publici si trece la masuri de austeritate. Guvernul a cam ajuns la fundul sacului de bani si incepe treptat sa taie de beneficiile oferite cu multa generozitate, deoarece nu s–a gandit ca va ajunge sa deconteze si efectul cheltuielilor imense care au dus la deficite record.

Dupa imprumuturi de circa 5 miliarde de euro doar de la inceputul anului si pana in prezent, guvernul sa pregateste acum sa ia cateva masuri menite sa mai reduca din cheltuieli, chiar daca ministrul Eugen Orlando Teodorovici repeta dupa fiecare fraza ca sunt bani la buget si ca taierile nu sunt determinate de lipsa banilor.

Realitatea e ca nu prea mai sunt bani la buget atunci cand ii cheltui nesabuit si atunci cand nu faci investitii. Prin urmare, pentru moment guvernul se pregateste sa impoziteze pensiile speciale mai mari de 10 000 de lei si sa taie din beneficiile de transport ale studentilor. Acesta este primul pas. Vor urma si altii, in culisele guvernului fiind analizate deja si alte masuri de austeritate, cum ar fi plafonarea unor sporuri pentru functionarii publici sau anularea unor burse pentru studenti. Probabil aceste masuri sunt amanate pentru toamna, cand cifrele executiei bugetare vor arata si mai rau.

Interesant e ca in centrul masurilor de austeritate ale guvernului Dancila sunt studentii, pe care PSD se pregateste sa ii alunge definitiv din tara. Viitorul tarii nu este preocuparea PSD!

Cert e ca nu mai sunt bani, promisiunile nu mai pot fi respectate, iar cheltuielile nesabuite se razbuna, obligand guvernul sa ia masuri de austeritate mai devreme decat si–ar fi dorit.

In ceea ce priveste mica remaniere anuntata de Viorica Dancila, aceasta este rezultatul luptelor surde din partid, pentru ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece din guvern dupa evenimentele din 10 august 2018, acum e prea tarziu, iar Teodor Melescanu trebuia demis imediat dupa alegerile la europarlamentare, cand a gestionat din nou foarte prost votul romanilor din diaspora. Din nou PSD actioneaza in contratimp cu vointa si interesele romanilor”, a precizat Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole