Presedintele PNL Maramures, prezent la evenimentele cultural-artistice si religioase din Maramuresul Istoric

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele Partidului National Liberal Maramures, Ovidiu Nemes, primar al municipiului Sighetu Marmatiei, a fost prezent, la sfarsitul saptamanii trecute, la manifestarile cultural-artistice din Maramuresul Istoric, alaturi de reprezentanti ai PNL dar si colegi din Partidul Democrat Liberal.

La invitatia primarului liberal Ioan Herbil, vineri, 15 august, presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a participat la evenimentele cultural-artistice din Rona de Jos. De Sfanta Maria Mare, in comuna administrata de primarul Ioan Herbil a fost sarbatoare. Localnicii au imbracat straiele de sarbatoare si, dupa slujba religioasa, au participat la cea de-a cincea editie a festivalului „Cantec, joc si voie buna de pe Valea Ronisoarei”.

In 15 august, la Rona de Jos s-a desfasurat si cea de-a saptea editie a „Intalnirii Fiilor Satului”, unde cetatenii, alaturi de autoritatile locale, i-au primit asa cum se cuvine pe fiii satului intorsi acasa din strainatate. Presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a salutat implicarea primarului liberal, Ioan Herbil, in organizarea acestor evenimente si si-a exprimat convingerea ca ele vor fi perpetuate de catre autoritatile locale.

De Sfanta Maria Mare, primarul Ovidiu Nemes a mai participat la hramul bisericii Adormirea Maicii Domnului din municipiul Sighetu Marmatiei. De asemenea, duminica, presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a fost alaturi de primarul liberal Ioan Pasere si de comunitatea din Stramtura, unde a participat la Sfanta Liturghie oficiata de un sobor de peste 20 de preoti si diaconi la Biserica Adormirea Maicii Domnului din localitate.

REGAL FOLK LA SIGHET

Timp de doua zile, Ovidiu Nemes a fost aproape de sighetenii sai si de artistii care au urcat pe scena Galei Folk „Floare de Colt”. Consiliul Local Sighetu Marmatiei, primarul Ovidiu Nemes si Centrul Cultural din municipiu au organizat, in perioada 16-17 august, cea de-a doua editie a evenimentului.

Pe scena amplasata in Parcul Central au urcat Stefan Hrusca, Mircea Vintila, Radu Gheorghe, Ducu Bertzi, Zoia Alecu, Alina Manole&Band, Florin Sasarman, Adrian Ivanitchi, Jul Baldovin, Cosmin Varan si Alexandra Andrei, Mihai Nenita, Stefania Iacob, Gheorghe Stetca, Nicolae Boico, Anca Cornestean, Ilinca Ples si Daniela Raceala. „Am promis anul trecut ca vom da amploare acestui eveniment. Iata ca am reusit si in acest an sa le oferim sighetenilor nostri si turistilor aflati in zona o gala a muzicii folk.

Peste 5.000 de oameni au fost, atat sambata seara cat si duminica in Parcul Central, unde cu totii am participat la recitaluri de exceptie ale celor mai indragiti artisti de muzica folk. Ii multumesc lui Ducu Bertzi pentru implicare.

Cu ajutorul lui, la Sighetu Marmatiei au fost doua seri de exceptie, unde si-au dat intalnire toti iubitorii muzicii folk”, declara primarul municipiului Sighetu Marmatiei Ovidiu Nemes, presedinte al Partidului National Liberal Maramures. 

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *