Presedintele PSD Maramures a oferit cate o ”ramura de maslin” consilierilor judeteni liberali

home camp2
home camp2
home camp2

ADVERTORIAL POLITIC

In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean Maramures, in prima parte a intalnirii alesilor judeteni, dedicata declaratiilor politice, presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a oferit colegilor de la PNL o ”ramura de maslin”, cum a denumit el, generic, obiectele pe care le-a daruit alesilor liberali. Aceste ”suveniruri” vin in urma declaratiilor recente ale presedintelui PNL, Ludovic Orban, care a transmis, intr-un mesaj, ca toti liberalii din tara sa dea cu parul in liderii PSD.

”Vreau sa vad fiecare lider judetean cum da cu parul in presedintele Consiliului Judetean PSD, in primarul PSD, in prefectul PSD, in toti sefii de deconcentrate”, a declarat Ludovic Orban, la reuniunea Consiliului National al PNL de la Palatul Parlamentului, care a avut loc in 11 martie 2018.

Pornind de la acest mesaj extrem de direct si clar transmis liberalilor din intreaga tara, presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, din calitatea sa de lider judetean al social-democratilor, ca vicepresedinte al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, dar si ca presedinte al Consiliului Judetean –adica fiind intrunite trei dintre conditiile enumerate de liderul PNL, Ludovic Orban- a dorit ca, cel putin la nivelul administratiei judetene, PSD si PNL sa conlucreze in interesul maramuresenilor.

”Sa dezbracam haina politica inainte de a intra la sedintele consiliilor locale sau ale Consiliului Judetean si sa ne concentram pe interesul si binele tuturor locuitorilor”, este mesajul pe care presedintele forului administrativ judetean, Gabriel Zetea, l-a transmis in cadrul tuturor intalnirilor de lucru la care a participat in teritoriu.

”Inainte de a intra in ordinea de zi, sa incercam sa ne descretim putin fruntile si, avand in vedere faptul ca discutiile pe care le-am avut de la constituirea acestui Consiliu Judetean cu grupul consilierilor PNL nu au fost mereu cele mai principiale, as dori sa gasim o varianta de a conlucra in interesul Maramuresului.

Am avut foarte multe divergente si au existat foarte multe interventii in plenul CJ Maramures din partea consilierilor PNL, contrare proiectelor de hotarare propuse de catre executivul institutiei. Totodata, am vazut atitudinea conducerii centrale a PNL, dar si a presedintelui Orban, care vorbea despre cresterea agresivitatii alesilor PNL in raport cu conducerile consiliilor judetene sau ale primariilor si, in special, cu alesii Partidului Social-Democrat.

Nu este neaparat o atitudine care trebuie laudata si nu este o fraza care sa fi fost foarte inspirata. Dar, in spiritul acestei atitudini pe care Ludovic Orban a avut-o, dati-mi voie sa va ofer, in numele Partidului Social Democrat, un dar: este vorba despre ”Paru’ lui Orban, pe care eu sper sa nu il folositi in sensul agresivitatii fizice la care se referea presedintele Orban, ci sa il priviti ca pe o ramura de maslin din partea Partidului Social-Democrat Maramures”.

Momentul a fost primit cu zambete si veselie de catre toti alesii locali, chiar si de cei ai PNL Maramures, care au fost beneficiarii directi ai acestui ”dar”, astfel ca sedinta a decurs normal, toate proiectele supuse votului fiind aprobate de catre plenul Consiliului Judetean.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *