septembrie 27, 2021

Presedintele si-ar putea anunta decizia in privina lui Grideanu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

klaus iohannis_capital.roPresedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara, la un post de televiziune, ca seful statului i-ar fi spus lui Sorin Grindeanu, cu care a avut in cursul zilei o intrevedere la Cotroceni, ca ar putea anunţa vineri ce decizie va lua in privinta nominalizarii sale pentru functia de premier, relateaza News.ro. 

Liderul social-democrat considera ca „tacerea” preşedintelui Klaus Iohannis in privinta unei posibile nominalizari a lui Sorin Grindeanu pentru functia de premier reprezinta „o bataie de joc la adresa romanilor”.

„E o bataie de joc la adresa romanilor. Am mai inteles ca de fapt face tot posibilul ca o mare parte din programul de guvernare sa nu fie aplicat, in asa fel incat romanii sa nu beneficieze de masuri, pentru a ne scadea noua cota de incredere. Mie mi se pare ceva jenant ca un sef de stat sa dea niste informaţii fara sa si le asume”, a afirmat Liviu Dragnea, referindu-se la informatiile aparute joi cu privire la desemnarea premierului.

Liderul PSD a sustinut ca este o situatie „penibila” sa treaca 20 de zile de la alegerile parlamentare, iar guvernul sa nu fie investit.

„Am inteles ca la o televiziune era cineva suparat ca de ce nu am iesit astazi. Eram cu domnul Tariceanu si cu domnul Grindeanu si ne-am tot gandit sa iesim sa comentam ce? O tacere? E o situatie penibila, sunt 20 de zile de la alegeri si nu avem guvern”, a completat presedintele social-democratilor.

„S-a vazut domnul Grindeanu azi cu domnul presedinte. Am inteles ca a stat 15 minute. Nu l-am fortat sa imi spuna (ce au discutat – n.r.) pentru ca eu de obicei nu fac asta. Ceea ce stiu de la domnul Sorin Grindeanu, i-a spus (Klaus Iohannis n.r.) ca probabil maine va anunta ce decizie va lua”, a precizat presedintele PSD.

Intrebat daca aceasta tacere a lui Klaus Iohannis poate reprezenta un refuz din partea presedintelui, Liviu Dragnea a spus: „Poate insemna ura fata de romani. Cred ca totul este generat de ura pe care o simte acum fata de romanii care nu au votat cum a vrut el”.

Joi a aparut informatia conform careia presedintele Klaus Iohannis analizeaza noua propunere de premier facuta de PSD in persoana lui Sorin Grindeanu, considerand-o mai buna decat cea initiala, Sevil Shhaideh, insa seful statului nu va face niciun anunt in cursul zilei, astfel ca noul guvern nu poate fi instalat inainte de Anul Nou.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2