Presedintele sud-coreean se va consulta cu Trump in aceasta saptamana asupra pasilor concreti de denuclearizare a Peninsulei Coreea

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele sud-coreean Moon Jae-in va efectua o vizita la Washington in aceasta saptamana pentru a se consulta cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump, asupra pasilor concreti de denuclearizare a Peninsulei Coreea, a anuntat marti biroul lui Moon, citat de agentia Xinhua, informeaza AGERPRES.

Moon va pleca la Washington miercuri pentru o vizita de doua zile. Summitul Moon-Trump va avea loc joi, potrivit Casei Albastre, presedintia sud-coreeana.

Summitul va avea loc pe baza recunoasterii reciproce a faptului ca discutiile dintre cele doua tari sunt importante pentru a restabili rapid ritmul de dialog in urma summitului de la Hanoi din februarie, a declarat Kim Hyun-chong, director adjunct al Oficiului National de Securitate (NSO) al Casei Albastre, intr-un briefing de presa.

Al doilea summit dintre Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un s-a incheiat fara un acord la sfarsitul lunii februarie in capitala vietnameza Hanoi.

In timpul summitului Moon-Trump din aceasta saptamana de la Washington, se asteapta ca cei doi lideri sa se consulte asupra unor modalitati concrete de a realiza denuclearizarea completa si pacea permanenta in Peninsula Coreea, a adaugat directorul adjunct al NSO.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *