Presedintele TSD Maramures, Cosmin Butuza a fost ales secretar executiv la nivel national

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cosmin butuza psd baia marePSD Maramures are un nou reprezentant la centru, prin alegerea unui maramuresean ca secretar executiv al TSD national. Aceasta nominalizare a venit in urma prezentarii raportului de activitate al fiecarei filiale de tineret. Presedintele Tineretului Social Democrat al filialei judetene, Cosmin Butuza, care este si purtatorul de cuvant al PSD Maramures a fost ales, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al TSD, in functia de secretar executiv.

Vineri, 20 februarie 2015, de la ora 13.00, liderii organizatiilor TSD din tara au fost convocati la sediul central din Bucuresti, pentru a participa la sedinta CNEx. Maramuresul a fost reprezentat de presedintele filialei judetene al Tineretului Social Democrat, Cosmin Butuza, care a prezentat raportul de activitate al organizatiei. Sedinta a fost prezidata de liderul central al TSD, Mihai Sturzu, iar invitatii speciali au fost presedintele PSD, Victor Ponta si presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea.

„Biroul National Permanent al TSD a fost intregit prin alegerea secretarilor executivi, 11 la nivel de tara, iar trei reprezentanti sunt din Ardeal. Astfel, dupa analiza raportului de activitate al fiecarei filiale in parte, in cadrul Comitetului Executiv National al TSD s-au ales ca secretari executivi si liderii organizatiilor social-democrate de tineret din Maramures, Satu Mare si Salaj”, a declarat presedintele TSD Maramures si secretar executiv al TSD la nivel national, Cosmin Butuza.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. jurnalist

    Din cate stiam eu, altcineva e purtator de cuvant la PSD Maramures, sau sa fi avut loc ceva schimbari in ultima vreme…, sau poate v-ati incurcat putin. Oricum felicitari domnului Butuza, sa speram ca nu e doar o simpla chestiune legata de o functie politica.

    Reply
  2. johny

    demn urmas al ioanei pop. pe vremea aia erau la moda fetitele acum e baietii la cautare. Oare cine e poponaut din conducerea seniorilor? Dragnea, posibil eu il banuiam pe vanghelie

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2