Presedintele Zamfir Ciceu a fost premiat de olimpicii la matematica

elevi olimpici zamfir ciceuPatru elevi olimpici la matematica au ales ca, in prima zi de scoala, sa vina in vizita la presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu pentru a-i oferi o diploma si o scrisoare, anunta cjmaramures.ro.

Este vorba despre Carina Talpos, Oana Zaharie si Denis Ciceu – elevi in clasa a VII-a la Colegiul National „Vasile Lucaciu” si Oana Tintar – clasa a XII-a la Colegiul National „Gheorghe Sincai”, impreuna cu prof. Nicolae Musuroia, Andrei Bretan si Gheorghe Maiorescu.

Elevii au participat in perioada 30 august – 6 septembrie 2015 la Tabara Judeteana de Excelenta la Matematica, desfasurata pe Vaser, la organizarea careia Consiliul Judetean Maramures a contribuit cu 10.000 lei. La aceasta tabara au participat 28 de copii din Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Viseu de Jos, 7 profesori si doi fosti olimpici la matematica – actualmente studenti.

In scrisoarea lor, copiii au precizat: „Imbinarea muncii cu relaxarea intr-un mediu lipsit de alte preocupari a fost oportunitatea perfecta de a face primii pasi inspre ceea ce mai tarziu noi vom numi reusita.”

Presedintele Zamfir Ciceu i-a indemnat sa-si aleaga modele reale, nu false modele, sa invete acum pentru a le fi reusita mai usoara la viitoarele examene.

Prof. Nicolae Musuroia a afirmat ca aceasta este cea mai buna generatie de olimpici la matematica, Maramuresul fiind in topul celor mai bune judete din tara la acest capitol. Anul trecut au fost 20 de participari la Olimpiada Nationala de Matematica, obtinandu-se 17 premii si mentiuni, fapt care permite ca in acest an Maramuresul sa aiba 22 de participanti.

„In clasamentul olimpicilor la matematica, la clasele V-VI, Maramuresul este pe primul loc in tara, iar la clasele VII-XII suntem pe locul doi dupa Constanta. Este un motiv de bucurie atat pentru profesori, cat si pentru elevi si parinti”, a adaugat prof. Gheorghe Maiorescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. anuska

  Nu am inteles, care e de fapt meritul lui Ciceu ?Tipic romanesc din partea profesorilor,sa le dam importanta unor politruci si a unor oameni care nu merita,deoarece chiar nu vad raportul lui in reusitele acestor prunci.Servilism si pupincurism.Invers trebuia, sa-i caute Ciceu si sa-si ceara scuze in numele unui sistem total bolnav si a unui judetet incapabil sa le ofere un viitor acestor tineri. Asteptam flori si felicitari cand noi nu am facut nimic..Pe modelul asta cand o sa mergem si noi in vizita sa-i zicem cateva de bine pentru toate nerealizarile lui pentru comunitate. Cica sa aleaga modele reale.Da si ceva nume mai Zamfir ? Felix,USL,PC,Antena 3 sau urmeaza alte modele ? Imbinarea muncii cu relaxarea.Mai copii, la CJ a fost in tot mandatul un relax total.

  Reply
 2. jack

  corecta observatia dar agenda trebuie umpluta cu ceva si trebuie postat si pe facebook ceva de pupincuristii care iau leafa degeaba. Plus ca pustiul ala destept blond, e fecioru lui domn primar Ciceu ot Dumbravita si nepot cu domn Ciceu pres CJMM. Mno asta e , daca profii nu s-ar umilii nu ar fi nimic penibil cu un asemenea demers. Asta e Romania de azi si maine.

  Reply
 3. marcel

  Olimpicii maramureseni au fost intr-o tabara de excelenta pe Vaser. Zamfir Ciceu i-a ajutat in acest proiect.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1