Presedintele Zamfir Ciceu invita sindicatele la negocieri

zamfir-ciceuUniunea Judeteana Sanitas Maramures a remis un comunicat de presa in care se afirma ca sunt tergiversate negocierile privind semnarea acordului de aderare a unitatii din Asistenta Sociala la Contractul Colectiv de Munca la nivel de grup.

Potrivit comunicatului semnat de presedintele Uniunii Judetene Sanitas Maramures, Mircea Ciocan, sindicatele afiliate la Cartel Alfa Maramures se opun acestei aderari. Considerentele invocate de Mircea Ciocan tin de „atitudinea potrivnica intereselor propriilor membri” pe care o are conducerea Cartel Alfa Maramures.

In scopul deblocarii acestei situatii, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, invita conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures, sindicatul Sanitas, Sindicatul Libertatea si Sindicatul Asistentilor Sociali, dar si conducerea Cartel Alfa Maramures, la negocieri in vederea semnarii acordului de aderare la Contractul Colectiv de Munca la nivel de grup a unitatii din Asistenta Sociala, conform cjmaramures.ro.

Intalnirea va avea loc luni, 16 martie, ora 11.00 in sala 105 a Palatului Administrativ Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1