Presedintele Zamfir Ciceu le-a vorbit coreenilor despre depozitul ecologic de la Farcasa

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In perioada 20-24 mai a avut loc cel mai mare eveniment de mediu din Coreea de Sud – Global Green Hub Korea 2014, organizat de KOTRA Anual in Incheon – la care a participat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, alaturi de reprezentantii din cinci companii de apa din tara, de reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti si ai unor organizatii guvernamentale si non-guvernamentale.

Gazdele evenimentului au fost Ministerul Comertului, Industriei si Energiei, Ministerul Mediului, Ministerul Finantelor si Strategiei din Coreea de Sud, alaturi de municipalitatea coreeana Incheon.  In cadrul dezbaterilor – pe teme multiple care privesc mediul (apa, sol, energie regenerabila, surse alternative, surse de finantare, identificare investitorilor) – presedintele Zamfir Ciceu a prezentat participantilor proiectul Consiliului Judetean Maramures – „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures.”

„Dezbaterile, intalnirile  si vizitele pe care le-am facut – inclusiv la Statia de epurare din centrul Seulului – au fost foarte interesante si foarte utile pentru noi, cu atat mai mult cu cat avem in implementare Proiectul „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures”, apreciaza presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures a fost invitatul Biroului Comercial al Ambasadei Republicii Coreea in Romania. Zamfir Ciceu a fost prezent si in 18-20 noiembrie 2013 Varsovia la „Green Project Partnership” – un targ dedicat tehnologiilor de mediu din domeniul tratarii apelor uzate si a managementului deseurilor solide, tot ca invitat al Biroului Comercial al Ambasadei Republicii Coreea in Romania. 

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. marian

  adica s-o dus sa bea si sa manance si sa isi faca poze.
  concret, pentru judetul Maramures ca e a rezolvat?

  Reply
 2. Citzenu

  Dacă vă uitați atent la poză, se vede acolo în depărtare cum coreenii au picat pe spate când au auzit de genialele realizări în domeniul managementului deșeurilor și a epurării apelor uzate. E clar, dacă veneau în Baia Mare să și vadă aceste minuni ale tehnicii și tehnologiei dâmbovițene implementate în Maramureș, leșinau și nu se trezeau numai prin resuscitare. Asta și din cauza miresmelor din jurul stației de epurare (retehnologizată cu milioane de euro) dar și din cauza genialei soluții tehnice găsite de a transporta pe drumuri de naționale de 7m lățime cu camioane grele gunoiul de la zeci și sute de kilometri pentru a ridica un munte artificial în Fărcașa. Tonele de motorină consumate zilnic nu se pun la calculul poluării deoarece s-au ars în scop nobil (pe banii noștri).
  Îmi urcă tensiunea, colesterolul și glicemia când văd că ne bagă texte dintr-astea pentru oligofreni.
  PS: nu mă refer la ziarmm, ei au preluat doar comunicatul (sper)

  Reply
  1. dilau

   prietene citzenu, stai linistit, nu merita sa te enervezi cu nervii.zamfir a uitat sa spuna ca in maramures nu e sustinut de nimeni, s-a dus si el acolo sa bage la greu.auzi, te invit eu – plateste prietenu steko – unde vor muschii tai, vrei sa-mi spui ca nu vi?.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *