Prestige Tours incepe din 1 iunie operatiunea charter catre Antalya din Baia Mare!

PNL

Sambata, 1 iunie, agentia de turism touroperatoare Prestige Tours incepe operarea, in premiera pentru aceasta vara, a zborului direct catre Antalya, de pe aeroportul din Baia Mare.

Zborul va fi operat cu o aeronava AIRBUS 321, cu 216 locuri, inregistrata sub pavilionul companiei ATLAS GLOBAL, incepand cu 01.06.2019 si va dura pana pe 14 septembrie 2019, cu o frecventa saptamanala si plecari in fiecare zi de sambata. Pe parcursul fiecarui zbor, turistii vor avea la dispozitie catering.

Pretul pachetelor turistice catre Antalya incepe de la 300 euro/persoana, cu toate taxele incluse, pentru o vacanta incluzand, transport cu avion cursa charter, 7 nopti cazare si masa, transfer de la aeroport si asistenta turistica in limba romana.

“Analizand dispunerea teritoriala a oraselor de plecare spre Antalya, am constatat necesitatea introducerii unui zbor cat mai aproape de nord-vestul tarii, zona nedeservita pana in acest moment, de avion cursa charter, pentru destinatiile de vara traditionale pentru romani.

Astfel, o vacanta in Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cat o vacanta cu autocarul in Grecia, insa cu servicii net superioare. Mai mult, vom oferi servicii de inalta calitate la sol, venind in intampinarea tuturor exigentelor turistilor nostri”, spune Alin Ratoi, Director Financiar Prestige Tours.

Pachetele turistice cu charter catre Antalya sunt disponibile in toate agentiile din tara, in special din Baia Mare si localitatile invecinate.

Astfel, gradul de ocupare pe primul zbor este de 92.9%, in timp ce gradul de ocupare pentru intreg sezonul este deja de 72%.  Mai mult chiar, Prestige Tours asigura, gratuit, transferuri spre si de la aeroportul din Baia Mare din localitatile Borsa, Dej, Satu Mare si Sighetu Marmatiei pentru toti turistii de opteaza pentu pahcetele charter Baia Mare – Antalya.

Prestige Tours International, este unul dintre cei mai mari turoperatori din Romania, cu peste 29 de ani de activitate neintrerupta pe piata turistica romaneasca si internationala. Prestige Tours promoveaza un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate inalta a produselor turistice oferite, pe siguranta si pe satisfacerea clientilor.

Astfel, de la an la an, Prestige Tours Inregistreaza cresteri substantiale atat ca cifra de afaceri, destinatii ofertate pe piata turistica romaneasca, cat si ca numar de parteneri si turisti deserviti.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1