PREVENT 2017 – o manifestare comuna a CCIMM si ISU Maramures (FOTO)

home camp2
home camp2
home camp2

Desfasurata sub sloganul „PREVENIM, PROTEJAM SI SALVAM”, prima editie a manifestarii „Prevent” a generat interes si implicare din partea mediului de afaceri dar si a altor posibili beneficiari ai masurilor de siguranta in caz de incendiu. In contextul ultimelor reglementari privind legislatia in domeniul securitatii cazurilor de risc, organizatorii si-au propus sa promoveze, dezbata si prezinte principalele aspecte ale unei activitati neglijate in ultima perioada, cea privind avizarea si autorizarea pentru securitatea la incendiu.

Data fiind apropierea termenului limita de conformare la normele prevazute, 30 iunie 2017, organizatorii au reusit sa realizeze un cadru organizatoric care a venit in sprijinul agentilor economici obligati sa se alinieze la reglementari, prin organizarea unor intalniri tematice, dar si a unei expozitii deschise in incinta Centrul Expozitional al Camerei de Comert si Industrie Maramures, in zilele de 30 si 31 martie ac.

Vizitatorii, dar si cei care au ales sa participe la seminarii, avand prilejul sa viziteze o expozitie de profil unde au fost prezentate instalatii si aparatura de profil, au luat contact cu reprezentantii hornarilor si au beneficiat de prelegerile documentate si clarificatoare ale reprezentantului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures, cap. drd. ing. Marian Pitis.

O manifestare interesanta marca CCIMM Maramures, care poate fi extinsa ca un exemplu de buna practica si in alte domenii de interes public.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. amarillo

    o manifestare extrem de interesanta si binevenita…pentru toata lumea…bineinteles ca primaria baia mare n-a gasit de cuviinta sa-si trimita un reprezentant sa ia parte la dezbateri… sau n-avea nici un rost? probabil… oricum cei din primarie fac ABSOLUT ceea ce vor ei…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *